Arcadegames

stempel opschalingEen kwalitatief aanbod aan games voor cultuurorganisaties, op maat van kinderen en jongeren

Voor dit project onderzochten we of het interessant is om een kwalitatief aanbod te ontwikkelen voor cultuurorganisaties op het snijvlak tussen kunst, cultuur en games. Hoe kan je met games aan de slag in een cultuurorganisatie? Bereik je meer jongeren met dit nieuw cultureel aanbod rond games?

Er is heel veel potentieel om met games aan de slag te gaan in een bibliotheek of een cultuur- of gemeenschapscentrum. Met een aanbod op maat van kinderen en jongeren bereik je een nieuwe doelgroep. De games uit deze arcadehal stimuleren samenwerking, gemeenschapsvorming en creativiteit, en zijn daarmee ook interessant voor niet-gamers. Voor lokale cultuuractoren was het een motivatie om hun gamebeleid te herdenken.

In samenwerking met CC Deurne en Devillé Arcade

En nu?

Samen met Devillé Arcade bieden we 3 sets van 3 arcadekasten aan. Die kan je boeken voor je cultuur- of gemeenschapscentrum of bibliotheek. We mikken hierbij vooral op regio's en samenwerkingsverbanden. Vanaf september 2018 kan je intekenen, tijdens de Digitale Week (19/10-4/11) gaan de eerste sets in verhuur.

Indicatieve prijs

De huurprijs voor 3 kasten bedraagt €300 per week (excl. btw, excl. transportkost).

(Her)Bekijk de presentatie vanop Café Connect

 

Blijf op de hoogte van alle nieuws en updates over arcadegames

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam: je ontvangt enkel een e-mail als we iets te vertellen hebben. Door je in te schrijven voor deze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacyverklaring en de daarin omschreven verwerking van jouw persoonsgegevens. Uitschrijven is mogelijk op elk moment.