Cultuurconnect zoekt...

  • 2 juni 2017

Een 'schatbewaarder' met sterke feeling voor detail 

Wie zijn we?

Cultuurconnect is een labo omgeving voor openbare bibliotheken, cultuurcentra en gemeentelijke cultuurdiensten in hartje Brussel, vlakbij het centraal station. We zoeken er samen naar oplossingen voor de digitale uitdagingen vanuit de overtuiging dat deze cultuurhuizen ook in de digitale samenleving een belangrijke rol kunnen spelen in het versterken van mensen en de samenleving. Succesvolle digitale experimenten schalen we op tot kwalitatieve services voor de hele sector.

Cultuurconnect is een jonge organisatie met een klein team (30-tal enthousiaste collega’s) dat multidisciplinair werkt en pakken deskundigheid, een startup mentaliteit en veel gezond verstand combineert om een succes te maken van haar ambitieuze projecten. Onze werking laat zich samenvatten als: digitaal, innovatief, geëngageerd, ondernemend, agile, lean & lief. Krijg jij het aangenaam warm bij deze termen? Lees dan zeker verder.

Wie zoeken we?

een (voltijdse) schatbewaarder met sterke feeling voor detail

De financiële huishouding van Cultuurconnect is op zijn zachtst gezegd ‘uitdagend’ te noemen. We bieden als BTW-plichtige organisatie (we werken met het Afas-boekhoudpakket) aan onze klanten (vooral lokale cultuurhuizen) op abonnementsbasis een aantal diensten aan, waarvoor we zelf tal van (IT-)contracten met externe leveranciers lopen hebben. Daarnaast  zijn we een ambitieus aantal experimenten gestart die elk een geëigende financiële logica hebben.

Ben je een cijfer-wizard met een groot oor voor de klant en een scherp oog voor detail? Wil je, naast de boekhouding voeren, ook onze klanten te woord staan over hun abonnementen, de jaarafsluiting en het overleg met de revisor sturen en intern financiële veranderingen initiëren en in goeie banen leiden?

Heb je reeds ervaring met boekhoudpakketten en het dagelijks financieel beheer van een organisatie van A tot Z? Zoek je een uitdagende job in een bruisende omgeving met veel autonomie? En voel je er wel iets voor om vanuit dit perspectief ons team 'Organisatiebeheer' te versterken? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat schuift dat?

Laat ons eerlijk zijn: bij Cultuurconnect krijg je geen dikke bedrijfswagen of royale bonussen. Wel een maatschappelijk relevante job, een organisatie die jouw persoonlijke ontwikkeling zeer belangrijk vindt, mogelijkheid tot thuiswerk, een adequate verloning, maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering, interessante verlofregeling en gratis woon-werkverkeer met het openbaar vervoer. En je hoeft mantelpakje noch das te dragen.

Ben je nog altijd aan het lezen?

Stuur dan tegen 30 september zeker je cv naar jobs@cultuurconnect.be met als onderwerp “schatbewaarder + jouw naam”, en leg uit waarom jij de witte raaf bent die we zoeken.

Voor meer info: hannes.cannie@cultuurconnect.be (0472 96 36 85).

 

Cultuurconnect voert een gelijkekansenbeleid. Kwaliteiten van mensen zijn doorslaggevend, ongeacht hun sekse, leeftijd, afkomst of handicap.