Infosessie in Leuven

Infosessies mei-juni afgelopen: bekijk de slides

Bedankt voor jullie fijne reacties tijdens de ronde door Vlaanderen over het Eengemaakt BibliotheekSysteem. Al achter de rug: 5 workshops en 6 infosessies - met

Circalab

Cultuurconnect zoekt...

Heel wat projecten bij Cultuurconnect staan momenteel in de steigers.

dansende robot3

Digitale Week- toppers!

Wegdromen op de Digitale Droombeurs kan nog steeds! Dankzij dit sfeerverslag. Josse ziet zijn lego al verdubbelen met een 3D-printer.

groepsfoto prototype

SPRINT

Het goede idee werd een ambitieus project. En nu? Hoe een experimentele omgeving bouwen waarbinnen een nog vaag concept oren en poten kan krijgen?

projecten de selectie A

Hier zijn ze dan...

De 16 projecten die de finale selectie haalden.

Mijn Bibliotheek

Mijn Bibliotheek (Open Bib ID) is een webtoepassing voor de gepersonaliseerde online diensten van de bibliotheek. De toepassing brengt alle diensten waarvoor een gebruiker moet aanmelden samen achter één login.

Met 'Mijn Bibliotheek'...

  • bied je als bibliotheek een eenvoudig en gebruiksvriendelijk systeem aan.
  • geef je de kans aan je leden om verschillende bibliotheeklidmaatschappen onder één profiel te beheren (1 op 3 leden is namelijk lid van meerdere bibliotheken).
  • kunnen je leden alle lidmaatschappen van zijn of haar gezin (bijvoorbeeld het lidmaatschap van de kinderen) vanuit dit profiel beheren.
  • beheer je de online toegang tot betaalde digitale bronnen van de bibliotheek (thuisgebruik Gopress Krantenarchief, Fundels)
  • kan je een eigen selectie titels beheren (Mijn Lijsten)

Mijn Bibliotheek biedt het comfort van een online one-stop-shop wat nauw aansluit op de verwachtingen van de hedendaagse gebruiker.

Het beheer van deze online diensten door de bibliotheek verloopt via Mijn Bibliotheek administratie.
 

Deelnemende bibliotheken

 


Mijn bibliotheek tickets

Bibliotheken die de volledige Mijn Bibliotheek nog niet hebben, kunnen gebruik maken van Mijn Bibliotheek tickets. Dit is bijvoorbeeld nodig wanneer je een abonnement hebt op het Gopress krantenarchief en thuisgebruik voor je bibliotheekleden wil mogelijk maken. Bibliotheken kunnen die tickets zelf aanmaken via Mijn Bibliotheek administratie.


Promotiemateriaal

Provincie Antwerpen
Provincie Limburg
Provincie Vlaams-Brabant
Provincie West-Vlaanderen