Digital Storytelling Uncovered | Pieter Blomme

Datum:
Locatie: De Priem, Priemstraat 51, 1000 Brussel
Toevoegen aan persoonlijke kalender

Vertel jouw verhaal digitaal

In deze lezing over digital storytelling kom je te weten waarom storytelling wérkt en hoe het internet de manier veranderd heeft waarop we verhalen vertellen. Voor cultuur- en gemeenschapscentra en bibliotheken die met podcasts aan de slag willen en daarbij heel wat inspiratie en fijne voorbeelden kunnen gebruiken. 

 

Inspirational talk Pieter  Blomme

Pieter Blomme is coördinator van het postgraduaat digital storytelling @ KASK School of Arts in Gent. Hij organiseert workshops storytelling voor REC, talent netwerk voor digital storytellers. Hij doceert radio aan de vakgroep communicatiewetenschappen van de UGent. Hij is een van de makers van Relaas, een podcast en vertelavond waar mensen verhalen vertellen over dingen die ze zelf hebben meegemaakt. In zijn presentatie vertelt hij waarom storytelling wérkt, hoe het internet de manier veranderd heeft waarop we verhalen vertellen en hoe je als cultuurcentrum of bibliotheek met podcasts aan de slag kan.

Je kan zijn lezing volgen in de voormiddag (van 10u30-12u30) of in de namiddag (van 13u30-15u30). Deelnameprijs is 25 euro (lunch en/of netwerkreceptie inbegrepen). Inschrijven kan tot 5 januari (12u) of totdat het volzet is..

Zo zien de voor- en namiddag eruit:

10u

Onthaal & Verwelkoming

10u30

Inspirational talk - Pieter Blomme

12u30

Lunch

13u30

Inspirational talk - Pieter Blomme

15u30

Gezellig napraten en netwerken tijdens receptie

16u30

Einde

 

De inschrijvingen voor de lezing van Pieter Blomme zijn afgesloten

Meer info bij
Herlinde De Vos
Communicatieverantwoordelijke