Vacature Project- en Supportmedewerker Digitale Bibliotheek (voltijds)

  • 3 juli 2018

Cultuurconnect zoekt een project- en supportmedewerker voor de Digitale Bibliotheek (voltijds)

Wie zijn we?

Cultuurconnect is een jonge organisatie met een sterk team dat bestaat uit een 45-tal enthousiaste collega’s. We werken multidisciplinair en combineren deskundigheid en veel gezond verstand om een succes te maken van onze ambitieuze projecten. Onze werking laat zich samenvatten als: digitaal, innovatief, geëngageerd, ondernemend, professioneel, lean & lief. Krijg jij het aangenaam warm bij deze termen? Lees dan zeker verder. 

Wie zoeken we?

een voltijdse migratiesurfer

We starten komende maanden aan zeven migratiegolven om verschillende gemeentelijke en provinciale bibliotheeksystemen naar één Vlaams bibliotheeksysteem te migreren. We zoeken een project- en supportmedewerker die in afstemming met de implementatiemanager en de andere project- en supportmedewerkers de golf van analyse, inrichting, datamigraties, opleidingen, nazorg en support voor tientallen bibliotheken kan trotseren.
 
Ben jij een vlijtige bachelor of master met een feeling voor softwareconfiguratie, een fijne neus voor data en een scherp oog voor detail? Werk je graag gestructureerd en nauwgezet? Schrik je er niet voor terug om met bibliotheekmedewerkers een gesprek aan te gaan en waar nodig knopen door te hakken? Hou je van teamwork en zoek je een job in een bruisende omgeving met veel uitdagingen? Dan is dit misschien iets voor jou.

Wat bieden we?

Bij Cultuurconnect krijg je een maatschappelijk relevante job in een organisatie die jouw persoonlijke ontwikkeling zeer belangrijk vindt, mogelijkheid tot thuiswerk, een adequate verloning, maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering, interessante verlofregeling en gratis woon-werkverkeer met het openbaar vervoer. Je hoeft mantelpakje noch das te dragen. De project- en supportmedewerker wordt ingeschaald in barema B. Meer info.

Ben je nog altijd aan het lezen?

Stuur dan tegen 1 september zeker je cv en motivatiebrief naar jobs@cultuurconnect.be met als onderwerp “Project- en Supportmedewerker Digitale Bibliotheek + jouw naam”, en leg uit waarom jij de witte raaf bent die we zoeken en waarom je liever bij Cultuurconnect dan bij Microsoft, Telenet of een digital agency wil werken.

We werken met een open procedure. Na een selectie op basis van cv en motivatiebrief, volgt een jurygesprek.

Meer informatie over deze vacature bij Johan Mijs: johan.mijs@cultuurconnect.be.

pdf bestandFunctieomschrijving Project- en Supportmedewerker Digitale Bibliotheek (2018).pdf (232 kB)


Cultuurconnect voert een gelijkekansenbeleid. Kwaliteiten van mensen zijn doorslaggevend, ongeacht hun sekse, leeftijd, afkomst of handicap.