Vacature Projectmanager R&D (voltijds)

  • 3 juli 2018

Cultuurconnect zoekt een projectmanager R&D

Wie zijn we?

Cultuurconnect is een jonge organisatie met een sterk team dat bestaat uit een 45-tal enthousiaste collega’s. We werken multidisciplinair en combineren deskundigheid en veel gezond verstand om een succes te maken van onze ambitieuze projecten. Onze werking laat zich samenvatten als: digitaal, innovatief, geëngageerd, ondernemend, professioneel, lean & lief. Krijg jij het aangenaam warm bij deze termen? Lees dan zeker verder. 

Wie zoeken we?

een voltijdse projectmanager R&D 

Cultuurconnect is een ambitieus aantal experimenten gestart en zoekt nog versterking van een allround projectmanager R&D die in teamverband de regie van enkele pilots kan opnemen: behoefteanalyse bij de klant, vormgeven van innovatieve concepten, gebruikerstesten, volgens onder andere toepassing van de ‘lean start-up’ en ‘design thinking’ methodieken. We streven naar een maximale maatschappelijke meerwaarde en volgen een agile aanpak.

Ben jij een creatieve bachelor of master met een groot oor voor de klant, een fijne neus voor innovatie en een scherp oog voor detail? Heb je feeling voor digitaal en volg je de evoluties op het vlak van digitale disruptie? Houd je van cultuur en zoek je een uitdagende job in een bruisende omgeving met veel autonomie? Dan is dit misschien iets voor jou.

Wat bieden we?

Bij Cultuurconnect krijg je een maatschappelijk relevante job in een organisatie die jouw persoonlijke ontwikkeling zeer belangrijk vindt, mogelijkheid tot thuiswerk, een adequate verloning, maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering, interessante verlofregeling en gratis woon-werkverkeer met het openbaar vervoer. Je hoeft mantelpakje noch das te dragen. De projectmanager wordt ingeschaald in barema A, waarbij kan rekening gehouden worden met ervaring en expertise. Meer info.

Ben je nog altijd aan het lezen?

Stuur dan tegen 1 september zeker je cv en motivatiebrief naar jobs@cultuurconnect.be met als onderwerp “Projectmanager R&D + jouw naam”, en leg uit waarom jij de witte raaf bent die we zoeken en waarom je liever bij Cultuurconnect dan bij Microsoft, Telenet of een digital agency wil werken.

We werken met een open procedure. Na een selectie op basis van cv en  motivatiebrief nodigen we je uit om schriftelijk een case uit te werken. Daarna volgt een (adviserend) gesprek met enkele naaste collega’s. We selecteren uiteindelijk een drietal kandidaten voor het beslissende jurygesprek.

Meer informatie over deze vacature bij Abel Ruiz: abel.ruiz@cultuurconnect.be (0483 38 27 18 ).

pdf bestandFunctieomschrijving Productmanager R&D (2018).pdf (239 kB)


Cultuurconnect voert een gelijkekansenbeleid. Kwaliteiten van mensen zijn doorslaggevend, ongeacht hun sekse, leeftijd, afkomst of handicap.