Café Connect

Een toast op innovatie en experiment

Deel dit event:

Met de zomer in zicht is het tijd voor de tweede editie van Café Connect. We zetten de deuren open voor een bonte bende: cultuur- en gemeenschapscentra, bibliotheken, cultuur- en vrijetijdsdiensten, andere cultuurhuizen en partners. Café Connect, dat is praktijken ontdekken en ervaringen uitwisselen. Babbelen met collega’s en genieten van lekkers. Dat is toasten op experiment en innovatie, ideaal om samen het begin van de zomer te vieren.

Innovatie & experiment
Ontdek meer dan 30 inspirerende initiatieven over jongeren, diversiteit, experiment, cultuurbeleving en vernieuwende partnerschappen. 

Zomeroproep
Een nieuwe oproep, een nieuwe kans ... Breng vanaf deze maand opnieuw uitdagingen op onze radar. Diende je reeds in? Of zie je wel uitdagingen maar twijfel je nog? Is het nog niet helemaal duidelijk en heb je nog bijkomende vragen? We helpen je graag verder.

Café
Zin in een babbel met een collega? Nood om stoom af te laten of te bekomen van een hectische werkweek? Ons café is doorlopend open.

Dankjewel voor een geslaagde dag! De foto's kan je hier bekijken.

Datum en tijd

Donderdag 20 juni 2019
12:00 uur  tot 17:00 uur

Prijs

Deelname is gratis

Locatie

De Priem
Priemstraat 51
1000 Brussel

Meer info

Vang twee vliegen in één klap en kom in de voormiddag naar de VVC-dag, hét moment voor cc's en gc's om elkaar te ontmoeten. 
Op het programma
9u30: Onthaal
10u: Start inhoudelijk programma
11u30: Algemene vergadering VVC
12u: Gezamenlijke lunch

De inschrijvingen zijn afgesloten.