Dig It Up 2020 | Inspiratiefestival

Digitale kunst- en cultuurbeleving en cultuurbeleid

Deel dit event:

Dig it Up, het jaarlijkse inspiratiefestival over digitale innovatie in de cultuursector, is aan haar vijfde editie toe. Ook dit jaar verkennen we nieuwe vormen van kunst- en cultuurbeleving, educatie, communicatie en beleid via tal van inspiratiesessies, workshops, praktijkvoorbeelden en enkele gerenommeerde sprekers. 

We starten de voormiddag in Arenberg met een plenair gedeelte. Op het programma: keynotes door digitaal activist Aral Balkan (Ind.ie), schrijfster en journaliste Dalilla Hermans (Charlie Mag, De Standaard) en businessfilosoof Jochanan Eynikel (ETION). Ze delen elk hun eigen blik op de toekomst.

In de namiddag stel je in het Zuiderpershuis jouw persoonlijk programma samen uit een ruim aanbod aan workshops en inspiratiesessies. publiq biedt een inspirerend avondprogramma met een diner en een lezing door Johan Idema (NL), adviseur en gepassioneerd pleitbezorger van vernieuwing in de cultuurwereld. 

Dit festival is mogelijk dankzij de samenwerking met Stad Antwerpen, JEF, De Ambrassade, M HKA, publiq/Vitamine C en Arenberg.
 
Inschrijven kan vanaf volgende week.

Datum en tijd

20 februari 2020
Dag: 09:00u tot 17:30u
Avond: 18:00u tot 20.00u

Prijs

65 euro inclusief btw

Locatie

Voormiddag:
Arenberg, Arenbergstraat 28, 2000 Antwerpen

Namiddag:
Zuiderpershuis, Timmerwerfstraat 40, 2000 Antwerpen