Dig It Up 2020 | Inspiratiefestival

Digitale kunst- en cultuurbeleving en cultuurbeleid

Deel dit event:

Tijdens de vijfde editie van Dig It Up, het jaarlijkse inspiratiefestival over digitale innovatie in de cultuursector, verken je nieuwe vormen van kunst- en cultuurbeleving, educatie, communicatie en beleid via tal van inspiratiesessies, workshops, praktijkvoorbeelden en enkele gerenommeerde sprekers. 

Je start de voormiddag in Arenberg met een plenair gedeelte. Op het programma: keynotes door digitaal activist Aral Balkan (Ind.ie), schrijfster en journaliste Dalilla Hermans (Charlie Mag, De Standaard) en businessfilosoof Jochanan Eynikel (ETION). Ze delen elk hun eigen blik op de toekomst.

In de namiddag stel je in het Zuiderpershuis jouw persoonlijke programma samen uit een ruim aanbod aan workshops en inspiratiesessies. publiq biedt een inspirerend avondprogramma met een diner en een lezing door Johan Idema (NL), adviseur en gepassioneerd pleitbezorger van vernieuwing in de cultuurwereld. 

Dit festival is mogelijk dankzij de samenwerking met Stad Antwerpen, JEF, De Ambrassade, M HKA, publiq/Vitamine C en Arenberg.
 

Datum en tijd

20 februari 2020
Dag: 09:00u tot 17:30u
Avond: 17:30u tot 21.00u

Prijs

65 euro inclusief btw
Avondprogramma publiq: gratis, mits inschrijving

Locatie

Voormiddag:
Arenberg, Arenbergstraat 28, 2000 Antwerpen

Namiddag:
Zuiderpershuis, Waalsekaai 14, 2000 Antwerpen