Digital Arts Uncovered - IMPACT

Denkdag over technologie in de kunsten 
 

Deel dit event:

Wil jouw organisatie nieuwe kunstvormen programmeren? Wees er dan zeker bij voor deze inspiratievolle ontmoeting met artiesten, producenten en programmatoren. En geniet terwijl van IMPACT, het jaarlijkse interregionale festival dat kunst verbindt met nieuwe technologieën!

Gerhard Verfaillie (Cultuurcentrum Hasselt, CCHA), Marie du Chastel (KIKK festival), Jonathan Thonon (Théâtre de Liège), Ischa Tallieu (Tallieu Art Office) en Valery De Smedt (LaboPro LUCA) delen hun ervaring over het programmeren van kunst met digitale toepassingen. We bekijken samen hoe we een platform kunnen bieden aan kunstenaars die op een kritische manier omgaan met digitale technologie. In de namiddag is er ruimte voor artist pitches door Ugo Dehaes, Silke Huysmans & Hannes Dereere, Stijn Dickel/Aifoon, Peter Missotten en Kevin Trappeniers. Daarna pikken we enkele installaties en voorstellingen mee uit het programma van IMPACT.

“Digitale technologie moet de kwaliteit van de voorstelling versterken en mag niet als gimmick ingezet worden. Goed geïnformeerd zijn,  is enorm belangrijk.” Gerhard Verfaillie (CCHA)

Datum en tijd

Dinsdag 12 november 2019
Dagprogramma: 10u-17u30
Avondprogramma: 18u30-21u

Prijs

Dagprogramma: €50 incl. BTW
Dag- en avondprogramma: €65 incl. BTW 

Locatie

CCHA
cultuurcentrum Hasselt 
Kunstlaan 5, 3500 Hasselt