Inspiratiesessie: Digitale transformatie en leiderschap in cultuur

Deel dit event:

Jasper Visser begeleidde de deelnemers aan de opleiding Digitaal Leiderschap in hun zoektocht naar een toekomstbestendige, digitale organisatie. In deze inspiratiesessie deelt hij op basis van die ervaringen enkele mooie voorbeelden en inzichten over digitale transformatie en leiderschap in de cultuursector.

Jasper is een internationaal gelauwerd expert op het gebied van digitale transformatie in culturele en maatschappelijke organisaties. Hij helpt organisaties hun publiek (terug) te vinden en strategieën te ontwikkelen in digitale tijden. Zijn persoonlijke drijfveer is bijdragen aan een betere en duurzamere wereld door middel van storytelling, kunst en cultuur en community engagement. 

Leidinggevenden uit 26 cultuurorganisaties leerden heel wat van elkaar in dit bewogen jaar van digitale versnelling. Ze namen deel aan 4 masterclasses over technologie en impact, mens en organisatie, ecosystemen en businessmodellen in samenwerking met Universiteit Antwerpen/Antwerp Management School. Van de digitale initiatieven, strategieën en ingrepen zal je de komende jaren zeker nog horen via onze blogberichten. Ze kregen begeleiding van coaches vanuit publiq, meemoo, Universiteit Gent en Cultuurconnect.

*Inschrijvingen zijn afgesloten

Datum en tijd

Dinsdag 8 juni 2021
9u tot 9u45

Prijs

Gratis

Locatie

Zoom
*Je ontvangt de Zoom-link de dag voor het event

Meer info

Inschrijvingen zijn afgesloten