One2Play Gamefestival Uncovered

Hoe integreer je artistieke games in je cultuurhuis?

Deel dit event:

Tijdens deze inspiratiedag nemen we je mee naar een internationaal festival over videogames in Leuven, One2Play. Verschillende cultuurprofessionals vertellen over hun ervaringen met games in hun werking. Je krijgt tips om een visie en beleid te ontwikkelen over videogames in je cultuurhuis, onder begeleiding van cultuurcollega's van andere cultuurhuizen, experten en game-ontwikkelaars. Smeed partnerschappen, neem een kijkje in de artistieke videogame-industrie en creëer kansen voor jouw publiekswerking.

Het festival wil het grote publiek kennis laten maken met artistieke, culturele en maatschappelijk relevante videogames. De dag voor de start van het festival nodigen we cultuurprofessionals (jou!) uit om een blik achter de schermen te werpen. Leg contacten met collega's, ontwikkelaars, experten en curatoren. Op de planning staan tientallen inspiratiesessies over de mogelijkheden voor games in kunst en cultuur met o.a. Jeroen Bourgonjon (onderzoeker UGent), Zuraida Buter (Playful Arts Festival in Nederland) en vele anderen.

Deze inspiratiedag is mogelijk dankzij de samenwerking met One2PlayFlegaVAF Gamefondsstad LeuvenSTUKCinema ZED en Cultuurconnect.

Datum en tijd

Vrijdag 10 mei
van 9u30 tot 16u30

Prijs

65 euro (incl. BTW)
 

Locatie

STUK, Leuven
Naamsestraat 96, 3000 Leuven

Meer info

De inschrijvingen zijn afgesloten.