Opleiding: Formulieren op je bibliotheekwebsite

Maak je graag kennis met de formulierenmodule van je bibliotheekwebsite? Of werkte je al vaak met deze module, maar heb je een specifieke vraag of case die je wil uitspitten? Volg dan de opleiding 'Formulieren op je bibliotheekwebsite' voor 🌱 beginners of 🌳 gevorderden.

Deel dit event:

🌱 De online opleiding voor beginners op 15 september (10u-12u) geeft je een introductie tot de formulierenmodule op je website. Misschien maakte je al eens een formulier en heb je de module verkend. Dit is een ideale kennismaking voor bibliotheekprofessionals die graag een zicht krijgen op de mogelijkheden van deze module. Je krijgt een virtuele rondleiding in de module en je kan achteraf vragen stellen.

🌳 De opleiding voor gevorderden op 27 september of 20 oktober (10u-12u30) is dan weer een kolfje naar de hand van bibliotheekprofessionals voor wie de formulierenmodule (bijna) geen geheimen meer heeft. Je hebt de module al vaak gebruikt en je kent de mogelijkheden ervan. Voor deze opleiding werken we vraaggericht: je dient op voorhand je vragen of cases in en documenteert deze zo goed mogelijk. Verder bespreken we vragen die vaak gesteld worden via de servicedesk.

Let op: Voor de opleiding voor gevorderden kunnen maximaal 12 deelnemers inschrijven. Deze opleiding is fysiek in Brussel, je brengt je eigen laptop mee. Na inschrijving ontvang je een link om je vragen of cases in te dienen.

Datum en tijd

🌱 Beginners
15 september 2022
10u-12u

🌳 Gevorderden
27 september 2022
of
20 oktober 2022
10u-12u30

Prijs

Gratis

Locatie

🌱 Beginners: online
🌳 Gevorderden: Priemstraat 51, Brussel

Meer info

Maximaal 12 deelnemers voor de opleiding voor gevorderden.
Inschrijven kan tot en met vrijdag 9 september.