Webinar trends en digitale transformatie met Tom Palmaerts

Start het seizoen met een blik op de toekomst. Futurist en trendwatcher Tom Palmaerts zet de geesten open voor een toekomstgerichte mindset, langetermijnoplossingen en hedendaagse culturele verschuivingen. 

Deel dit event:

Tom Palmaerts opent je geest voor de verre en nabije toekomst. Hij brengt een bevlogen verhaal over verandering, digitale transformatie en toekomstdenken.

Tom is een bekroond keynote spreker en managing partner bij het trend- en marketingbureau Trendwolves. Bij Trendwolves focust Tom op jonge consumenten en moderne gezinnen. In 2013 werd hij Trendwatcher of The Year. Twee jaar later publiceerde hij zijn eerste boek “Futures’ (Lannoo), samen met Herman Konings en Joeri Van den Bergh. In 2019 volgde een tweede boek “Ready or not. 11 manieren om future proof te worden” (Lannoo).

*Deze lezing maakt deel uit van het startschot voor de opleiding Digitaal Leiderschap. Aangezien we de toekomst samen bedenken als cultuursector, kan je deze lezing uitzonderlijk online mee volgen via een livestream.

Datum en tijd

Dinsdag 29 september
10u40 tot 11u25

Prijs

Gratis

Locatie

Online
*Je ontvangt de link naar de livestream op de ochtend van het event.