[Bevraging] Wat vindt jouw cultuurhuis van het livestreamaanbod van Cultuurconnect?

cc/gc
2
06/11/19
Deel dit artikel:

2019 was het jaar van de livestream. En dat is geen understatement. In totaal livestreamden 36 cultuurhuizen een voorstelling mee uit het aanbod van Cultuurconnect. Alles samen genoten honderden minder mobiele senioren uit wel 50 woonzorgcentra via livestreaming van een voorstelling die ze anders zouden missen, omdat ze de fysieke verplaatsing niet (meer) kunnen maken.

Wat vindt jouw cultuurhuis van ons livestreamaanbod?

Om het livestreamaanbod te evalueren, verzamelen we feedback van cultuurhuizen die deelnamen, maar zeker ook van cultuurhuizen die niet deelnamen aan een livestream in 2019. Da's 5 minuten van je tijd in ruil voor eeuwige dankbaarheid.

Ja, ik heb wel 5 minuutjes

De 3 voorstellingen uit het livestreamaanbod van 2019

1. In CC Jan Tervaert (Hamme) bracht Along Comes Mary een ode aan Expo 58. Via een livestream op 26 september proefden minder mobiele senioren uit 19 Vlaamse woonzorgcentra mee van de nostalgische sfeer.
2. Vanuit CC De Adelberg (Lommel) bracht Mireille Vaessen talloze senioren in vervoering met de liedjes van Edith Piaf. Het publiek van deze livestream op 24 oktober bestond uit minder mobiele ouderen uit maar liefst 28 woonzorgcentra.
3. We sluiten het livestreamjaar af met een familievoorstelling van hetpaleis. Op 27 december livestreamen we de familievoorstelling ‘Groezel of Grijsje, het levende radijsje’ naar jonge patiënten uit een drietal ziekenhuizen en hun ouders.

Auteur
Foto van Evi

Evi Gillard

Productmanager Beleving en Inspiratie