Doe de Facebook-challenge Podium Aan Huis

16/04/20
Deel dit artikel:

In de wetenschap dat mensen exponentieel meer sociale media gebruiken, lanceren we deze week een Facebook-challenge voor podiumaanhuis.be. Graag een warme oproep aan jullie allen om de liefde voor theater als een vuurtje mee te verspreiden. 

Theater gaat over samen zijn ... Tot dat weer mag, zijn we gelukkig nog even zoet met meer dan 100 online opnames van voorstellingen op podiumaanhuis.be. Het platform werd de voorbije maand meer dan 120.000 keer bezocht. De media speelde er sterk op in. Graag geven we dit aanbod nu een extra duwtje in de rug via social media. Met suggesties en tips van hun geliefde cultuurhuis, kan je publiek thuis toch blijven genieten van podiumvoorstellingen. We willen met z’n allen deze challenge lanceren op Facebook en hopen ze een kettingreactie te creëren. Zo blijft je publiek geïnspireerd en bereik je misschien zelfs een nieuw publiek. Nadien hopen we uiteraard eens zoveel mensen te mogen verwelkomen in de theaterzalen.

Ga de uitdaging aan!

Lanceer de uitdaging op je Facebook-tijdlijn en vraag aan collega’s, vrienden en jouw publiek om ook mee te doen! Deel op jouw Facebook-tijdlijn een theatervoorstelling vanop podiumaanhuis.be die je raakte, verwonderde of begeesterde en nomineer enkele vrienden om hetzelfde te doen.

Ik ga de uitdaging aan om mijn favoriete voorstelling te delen vanop podiumaanhuis.be. Deze voorstelling raakte/verwonderde/begeesterde me omdat  ................ . Ik nomineer @...... @......, @....... … om ook hun ‘coup de coeur’ te delen 🖤.

👉 Kies een voorstelling vanop podiumaanhuis.be

Op zoek naar influencers

Wij spraken ook de theatergezelschappen en acteurs aan om de uitdaging te delen op hun Facebook-tijdlijn. Zie jij het zitten om ook in jouw regio een lijstje te maken van acteurs en influencers? Vraag hen om de uitdaging aan te gaan!

Auteur
Ianthe

Ianthe De Boeck

Communicatie- en marketingverantwoordelijke