Actie: Leen 10 Fundels tijdens de verlengde paasvakantie

bib
1
25/03/21
Deel dit artikel:

De paasvakantie start een week vroeger dan normaal. Dat brengt weer wat organisatie en coronastress met zich mee: hoe hou je je kinderen educatief bezig? Steek ouders een hart onder de riem en geef tijdens de extra lange vakantie ook extra Fundels cadeau. Wie aanmeldt met een Mijn Bibliotheek-profiel krijgt vanaf maandag 29 maart liefst 10 vakantie-uitleningen.

In plaats van de normale vakantie-uitleningen van 4 boekjes tijdens de paasvakantie, kunnen je leners deze vakantie wel 10 Fundels lenen en lezen als ze zich aanmelden met hun Mijn Bibliotheek-profiel. De actie geldt tijdens de periode van 29 maart tot en met 18 april. 

Laat het weten aan je leners

Met onderstaande voorbeeldtekst en visual laat je via je verschillende communicatiekanalen weten aan je leners dat ze tijdens de verlengde paasvakantie extra Fundels kunnen lenen en lezen met hun kinderen via hun Mijn Bibliotheek-profiel. Stuur ze naar de Fundels-pagina op je website of een aparte nieuwspagina. Geef je leners kort praktische informatie over de paasactie, de link om zich te registreren op Mijn Bibliotheek en de link naar de Fundels-app.

Zoek je een fijne manier om je kind bezig te houden terwijl jij telewerkt? Tijdens de extra lange paasvakantie is er tijd voor extra leesplezier met de Fundels interactieve kinderboeken van de bib. Van 29 maart tot en met 18 april lees je gratis 10 digitale kinderboeken. Download de Fundels-app, meld je aan met je Mijn Bibliotheek-profiel en begin te lezen. Elk verhaal wordt voorgelezen en daarna kan je allerlei leuke spelletjes doen, alleen of samen met een (groot)ouder. Veel lees- en speelplezier!

Vind meer beelden en voorbeeldteksten op het leerplatform