Gezocht: klankbord onderzoek en inspiratiewerking

bib
cc/gc
1
27/06/18
Deel dit artikel:
Thumbnail

Word jij ons klankbord?

Ben jij een kritische geest die graag meedenkt? Reikt jouw kennis over of voeling met de cultuursector verder dan de eigen werkvloer? Denk jij al eens out-of-the box? Dan willen we jou er graag bij.

Wat houdt het in?

We vragen jouw advies over de inhoud, klemtoon, aanpak en strategie van onze projecten, events en opleidingen. Samen met een 15-tal andere ervaringsdeskundigen wijs je ons op mogelijke kansen en risico’s.

Vanaf september starten we met nieuwe R&D-projecten. Dankzij jouw input schaven we onze kennis bij rond de thematiek van geselecteerde projecten uit de zomerprojectoproep. Je geeft ons inzicht in je dagelijkse werking om de uitdagingen in een ruime context te kunnen plaatsen.

Daarnaast toetsen wij het programma van onze events en opleidingen in het nieuwe seizoen af bij jou. Ook hier kijken we of deze aan jouw noden en verwachtingen voldoen, waar we zeker nog op moeten letten of waar we iets vergeten. De klankbordgroep is onze vinger aan de pols om zicht te krijgen op jouw behoeften en hoe we die kunnen opvangen (inspiratiedagen, opleidingen, werkbezoeken…). We spreken je graag aan als we prangende vragen hebben.

We streven geen vaste samenstelling na, je deelname kan wisselend zijn en afhankelijk van de inhoud.

Hoe vaak komt de klankbordgroep samen?

We mikken op 1 à 2 maal per jaar en zorgen telkens voor een extraatje (inspirerende spreker, werkbezoek…).

 

Auteur
Thumbnail

Sara Logghe

Projectmanager