Jouw herfstige communicatiecampagne voor digitale kinderboeken (Fundels)

11/10/2017
Deel dit artikel:
kind speelt thuis met een i-pad op de Fundelsapp

Promotiemateriaal voor jouw herfstcampagne

Onze nieuwe communicatiecampagne speelt in op het herfst- en winterweer. Nu de zomer achter ons ligt, spelen kinderen vaker binnen. Met Fundels kunnen kinderen van thuis uit digitale boekjes lezen en educatieve spelletjes spelen.

Om jouw bibliotheekpubliek hieraan te herinneren vind je hier nieuw communicatiemateriaal. Je kan deze beelden in je nieuwsbrieven zetten, op sociale media, op plasmaschermen in je bib, een banner op jde bibliotheekwebsite, op flyers.

Download alles hier:

Elke maand een nieuw kinderboekje 

Maandelijks komt er één digitaal kinderboekje bij in de Fundelscollectie. Wie suggesties heeft voor titels, mag deze altijd laten weten aan: support@fundels.com!

Fundels gaat voor gebruiksgemak

In de loop van 2018 staan er enkele aanpassingen op de planning om digitale kinderboeken  gebruiksvriendelijker te maken, drempels te verlagen en uitleningen te stimuleren.

  • De Fundels app krijgt een update met een focus op gebruiksgemak

  • We werken een eenvoudigere manier van ontlenen uit die drempelverlagend werkt voor de bibliotheekbezoeker. Hierdoor zal ook de bibliotheekmedewerker minder bijkomende informatie moeten geven om het uitlenen mogelijk te maken. 
  • We blijven op regelmatige basis ondersteuning bieden in de communicatie en promotie van jullie Fundels. We denken ook verder na dan enkel flyers, affiches en beeldschermen. Wordt vervolgd...