Lanceer een livestream vanuit jouw cultuurhuis in seizoen 21-22

cc/gc
3
14/05/21
Deel dit artikel:

Ook jouw cultuur- of gemeenschapscentrum kan een livestream van een voorstelling lanceren het komende seizoen. De voorstelling gaat dan live door in jouw cultuurhuis en bereikt een minder mobiel publiek overal in Vlaanderen en Brussel. Om jouw cultuurhuis wat ademruimte te geven in deze drukke tijden werd de deadline om een voorstelling in te dienen verlengd naar 1 juni.

Voor een vaste bijdrage van € 450 (incl. btw) krijg je alle nodige ondersteuning van Cultuurconnect en bedien je 1 of meer woonzorgcentra, ziekenhuizen en/of zorgcentra uit de gemeente of omliggende gemeente (als daar geen cultuurhuis is). Vanaf 16 deelnemende huizen gaat de livestream door. Lees meer over de praktische afspraken, voorwaarden en rolverdeling.

Lanceercentra aan het woord

Kristl van GC Spikkerelle (Avelgem), An-Sofie van het Liers Cultuurcentrum, An van CC Knokke-Heist en Sanne van 30CC (Leuven) lanceerden in seizoen 20-21 een livestream vanuit hun cultuurhuis naar een minder mobiel publiek in woonzorgcentra, ziekenhuizen en andere zorginstellingen samen met Cultuurconnect. Benieuwd wat zij daarvan vonden?

Overtuigd?

Heb je alle stappen doorlopen om een livestream te kunnen lanceren in seizoen 21-22? Laat dan weten welke voorstelling jouw cultuurhuis graag wil livestreamen naar een minder mobiel publiek in Vlaanderen in Brussel.

Midden juni hoor je of jouw voorstelling geselecteerd is voor het aanbod van het komende seizoen. Op Café Connect op 17 juni wordt het aanbod voor seizoen 21-22 bekend gemaakt en kunnen andere cultuurhuizen intekenen om deze livestream mee te verspreiden naar zorginstellingen overal in Vlaanderen en Brussel.

Dien je voorstelling in tot en met 1 juni