Lancering Mijn Leestipper in bibliotheken Brugge en Lede (BibArt)

bib
3
18/09/19
Deel dit artikel:

Alle leden van de bibs van Brugge en Lede (BibArt) kunnen vanaf nu terecht bij Mijn Leestipper voor leestips op maat. Deze nieuwe dienst geeft leners leesadvies op basis van hun leenhistoriek en leesprofiel. Maandelijks krijgen ze leestips: verschillende boeken naar hun persoonlijke smaak en voorkeur, recht uit de collectie van hun eigen bib.

Dat jouw bib binnenkort gebruik kan maken van Mijn Leestipper hoorde en zag je misschien al op Café Connect. De voorbije maanden hebben we Mijn Leestipper bijgesteld en afgewerkt op basis van gebruikerstesten met bibliotheekleden van pilootbibliotheken Brugge en Lede (BibArt). Mijn Leestipper is nu beschikbaar voor alle leden van de pilootbibliotheken. Na deze allerlaatste test kan ook jouw bib intekenen voor Mijn Leestipper.
 

Verwonderd en happy met de titels die ik voor mij zag. Heel wat onbekend maar ook bekend, vroeger reeds gelezen werk. Bijna allemaal boeken waarvan ik denk: tiens, dat zou ik wel eens willen lezen.
Reactie van een lezer van bib Brugge

Als alles goed gaat, helpt Mijn Leestipper jouw bib vanaf oktober lenersvragen naar leesadvies optimaal opvangen. En er is meer om naar uit te kijken. Het gloednieuwe promotiemateriaal komt er binnenkort ook aan. We houden je op de hoogte via de nieuwsbrief.

Hoe werkt Mijn Leestipper?

Elke maand adviseert Mijn Leestipper leners van 14 tot 104 jaar verschillende fictieboeken op hun leest geschoeid. Zoveel lezers, zoveel smaken. Om de gebruiker te leren kennen, maakt Mijn Leestipper gebruik van de leenhistoriek en het leesprofiel.

Inloggen kan eenvoudig met het Mijn Bibliotheek-profiel op mijnleestipper.bibliotheek.be. Wie dat wil, wordt maandelijks via e-mail op de hoogte gebracht door de bib dat er nieuwe leestips klaarstaan. 

Auteur
Foto van werknemer

Steven Depuydt

Projectmanager