Livestream dit najaar een voorstelling naar een nieuw publiek

cc/gc
5
08/07/20
Deel dit artikel:

Livestreamt jouw cultuurhuis dit najaar een voorstelling naar een minder mobiel publiek in woonzorgcentra en ziekenhuizen uit de regio? Zonder technische beslommeringen kan je je volledig toeleggen op de beleving en omkadering. Zo laat je dit publiek even vergeten dat corona bestaat en geniet je samen met hen van deze bijzondere ervaring. Teken vóór 3 september in op een van onderstaande livestreams.

Livestreaming: aanbod najaar 2020

1. Van Corsari tot Appermont (Jackobond en Bastien) - Gevarieerde show

Aan de hand van historische beeldfragmenten, persoonlijke verhalen en onvergetelijke muziek blikken Jackobond en Bastien in terug op de beginjaren van de Vlaamse & Nederlandse televisie toen tv-presentatoren en -presentatrices nog échte sterren waren.

  • woensdag 28 oktober 2020 om 14u30
  • duur: 2x50 minuten
  • lanceercentrum: vanuit Cultuurcentrum Scharpoord, Knokke-Heist
  • prijs: vaste prijs van € 450 euro om te livestreamen naar zo veel zorgvoorzieningen uit je gemeente als je wil

2. Verdwaald (Ans & Wilma) - Familievoorstelling 6+

Ans en Wilma raken de weg kwijt. Tijdens hun zoektocht naar de uitgang raken ze verstrikt in herkenbare conflicten op kinderformaat. Over thema's als jaloezie, pesten, afscheid nemen en verliefd zijn in een absurde wereld vol humor, ontroering en prachtige liedjes. 

  • woensdag 25 november 2020 om 15u
  • duur: 60 minuten
  • lanceercentrum:vanuit 30CC Leuven
  • prijs: GRATIS 

Heeft jouw cultuurhuis interesse om een van deze voorstellingen mee te livestreamen naar een minder mobiel publiek? Laat het ons weten vóór 3 september.

Meer info en intekenen

Heel wat kinderen die nooit in het theater kunnen komen, proeven op deze manier toch mee van het culturele aanbod voor kinderen.
Marijke Michielsen (UZ Klina)

Jouw engagement

Jouw cultuurhuis zorgt ervoor dat woonzorgcentra of ziekenhuizen van de eigen gemeente kunnen meegenieten van de livestream. Je ondersteunt de zorgvoorziening(en) waar nodig technisch, communicatief en voor de beleving en sfeercreatie. Op het leerplatform vind je tips en kant-en-klaar promotiemateriaal voor elke livestream. 

Vind een ziekenhuis of woonzorgcentrum in je buurt

Check in onderstaande lijsten de gegevens van ziekenhuizen en woonzorgcentra in je buurt:

Wat met corona?

Indien de voorstelling niet kan plaatsvinden of jouw activiteit niet kan doorgaan door corona, kan je je deelname kostenloos annuleren. Momenteel onderzoeken we hoe de livestreams kunnen doorgaan in verschillende scenario’s, afhankelijk van de geldende maatregelen. Vraag zeker na bij het ziekenhuis of het woonzorgcentrum wat op dit moment mogelijk is. Kunnen er momenteel al activiteiten doorgaan en op welke voorwaarde(n)? Zo vinden we zeker een oplossing. Meer informatie over livestreamen in tijden van corona vind je op het leerplatform.

Heeft jouw cultuurhuis interesse om een van deze voorstellingen mee te livestreamen naar een minder mobiel publiek? Laat het ons weten vóór 3 september.

Meer info en intekenen

Foto: ©Inneke Gebruers