Livestream mee en creëer meerwaarde x 10!

27/06/22
Deel dit artikel:

Een inclusief en straf cultuuraanbod voor zorgpubliek, maatschappelijk relevant, professionele streamingservice, sterke sfeer en beleving, financieel schaalvoordeel, lage workload, massa's warme en positieve reacties ... Het zijn maar enkele van de vele voordelen om met jouw cultuurhuis of -dienst voorstellingen te livestreamen in partnerschap met zorgcentra in jouw buurt. Ontdek de meerwaarde en het livestreamaanbod in de video hieronder.

Creëer meerwaarde x 10!

Doelpubliek van een livestream is het zorgpubliek en het minder mobiel publiek in lokale woonzorgcentra of ziekenhuizen, psychiatrische zorgvoorzieningen, zorgcentra voor mensen met een beperking, asielcentra ...

Als cultuurpartner:

  1. verruim je je doelpubliek dat anders niet of moeilijk aan je cultuuraanbod deelneemt.
  2. ga je waardevolle partnerschappen aan met lokale zorgpartners en versterk je je maatschappelijke relevantie en innovatief imago.
  3. profiteer je van een lage workload door de ondersteuning van Cultuurconnect op vlak van (technische) expertise, communicatie en beleving.
  4. breng je een unieke theaterbeleving op locatie dankzij kwalitatieve beeldcaptatie door een professionele streaming service met live-regie vanuit min. 3 camerastandpunten.
  5. geniet je van het financiële schaalvoordeel, je betaalt max. 495 euro waar je anders makkelijk meer dan 3.000 euro betaalt voor een streaming service.

Als zorgpartner:

  1. breng je straf cultuuraanbod naar je zorgcentrum: het cultuurhuis komt naar je toe.
  2. prikkel je bewoners om te blijven genieten van muziek of theater en hoeven ze zich niet te verplaatsen.
  3. creëer je een groot theatergevoel door inzet op sfeer & beleving en een professionele beeldcaptatie.
  4. verbreed je je animatie-aanbod en geniet je mee van de interactie tussen het livestreampubliek en artiesten.
  5. krijg je professionele ondersteuning van je lokale cultuurpartner op vlak van techniek, communicatie, sfeer & beleving.

Livestreaming aanbod 2022-2023

Welke voorstelling(en) livestreamt jouw cultuurhuis of -dienst het komende seizoen? Check het nieuwe aanbod, de tarieven en voordeelformules en maak je keuze!

Livestream mee