Met Fundels op berenjacht

bib
5
08/04/20
Deel dit artikel:

Wij gaan op berenjacht. We gaan een hele grote vangen! Gaan jouw lenertjes mee op jacht? Grijp je kans om met de socialemediakanalen van jouw bibliotheek in te spelen op deze coronahype en zo de digitale kinderboeken van Fundels in de kijker te zetten.

Het boekje 'Wij gaan op berenjacht' inspireert Vlaanderen tijdens de coronacrisis om van de wandeling met mama of papa een echt avontuur te maken. Gezinnen gaan net als de vader en zijn kinderen uit het verhaal op berenjacht en speuren naar knuffelberen die andere mensen verstoppen achter het raam of in de voortuin. Jouw leners hebben via de Fundels-app recht op 15 gratis AVI- en prentenboeken uit de catalogus, waaronder ‘Wij gaan op berenjacht’. Is je bib geabonneerd op Fundels, dan krijgen je leners bovendien wekelijks twee extra uitleningen cadeau, zolang de coronamaatregelen gelden.

Voorbeeldtekst en beeld voor je nieuwsbrief of sociale media:

Wij gaan op berenjacht. We gaan een hele grote vangen! Ga je mee? De regels zijn simpel: plaats een beer voor je raam en ga op zoek naar andere beren in jouw buurt. Om je voor te bereiden, lees je met je kinderen het prachtige kinderboekje 'Wij gaan op berenjacht', nu gratis beschikbaar in de Fundels-app. En vergeet zeker niet langs te komen bij de bib, want ook hier wacht een beer achter het raam ;)

Zo werkt het:
1. Download de Fundels-app in Google Play of de App Store.
2. Meld je aan met je 'MijnBibliotheek'- profiel of kies voor 'Doorgaan zonder aan te melden'.
3. De gratis boekjes vind je bovenaan in het catalogusscherm onder ‘Jouw collectie’.

Inspiratie: Facebookposts van andere bibs

Inspireer je collega's

Heb je zelf een origineel berichtje gepost op Facebook over berenjacht en Fundels? Tag Cultuurconnect in je post, dan delen wij het ook als inspiratie voor de andere bibliotheken.

Auteur
Thumbnail

Gwenny Vlaemynck

Productmanager Digitale Collecties