Nieuw promotiemateriaal voor Gopress Kiosk

bib
3
03/12/20
Deel dit artikel:

We duimen dat mensen in 2021 weer gewoon naar de bib kunnen om de boeken vanop hun leeslijstje te verzamelen, voor een interessante lezing of om de kranten door te nemen in de leeshoek. Bereid je alvast voor op dat laatste met het nieuwe promotiemateriaal van Gopress Kiosk. Hiermee zet je de sterke punten van de Kiosk in de kijker via al jouw communicatiekanalen.

Op de affiches zien leners in 1 oogopslag waar ze online kranten en tijdschriften kunnen lezen via Gopress. 3 affiches combineren op een speelse manier digitale elementen met het herkenbare en vertrouwde van fysieke kranten. Ze spelen in op 3 sterke punten van Gopress Kiosk:

  1. Alle kranten en tijdschriften staan op 1 plek, je hoeft niet naar de afzonderlijke websites van kranten te surfen: "Alle kranten op één scherm"
  2. Het hele aanbod staat overzichtelijk weergegeven: "Alles gezien in 1 klik"
  3. De Kiosk is makkelijk doorzoekbaar. Ben je op zoek naar een bepaald artikel of artikels rond een specifiek thema? Da's snel gevonden in de Kiosk: "Snel een artikel vinden"

Van de 3 campagnebeelden zijn er niet alleen affiches, maar ook banners voor in de ruimte met de call to action-knop op je website, vierkante beelden voor een bericht in de kijker op je startpagina, banners voor je nieuwsbrief, geanimeerde beelden voor de schermen in de bib en sociale media en zelfs een beeld voor je e-mailhandtekening. Je vindt alles zoals steeds

op het leerplatform!

Daar vind je trouwens ook handleidingen, communicatiemateriaal voor onderwijs en lesvoorbereidingen. Het deeltje rond communicatie en marketing voor Gopress Archief wordt in 2021 aangevuld.