Teken in op het theaterspel Voor De Show

beleid
cc/gc
01/04/20
Deel dit artikel:

Ga van start met Voor De Show

Volgend schooljaar neemt het cultuurprogramma voor scholen een frisse start na alle coronaperikelen. En hoe kan je seizoen 20-21 voor scholen beter beginnen dan met Voor De Show? Dit theaterspel bereidt kinderen uit het lager onderwijs spelenderwijs voor op een voorstelling. Teken nu in en bied leerkrachten een krachtige webtool om leerlingen te enthousiasmeren voor de schoolvoorstellingen in jouw cultuurcentrum. De jaarlijkse licentiekost bedraagt €1.815 voor A-centra, €1.210 voor B- en C-centra en €968 voor gemeenschapscentra, inclusief btw. 

Teken in! 

Promotiemateriaal voor scholen

Zet het theaterspel in de kijker naar leerkrachten en directie van lagere scholen. Hier vind je het promotiemateriaal om mee te nemen in je seizoensvoorstelling, e-mails en algemene communicatie.

Standaardtekst:

Voor De Show is een interactief, digitaal theaterspel waarmee je jouw leerlingen warm maakt voor de komende voorstelling, met een minimum aan voorbereidingstijd. Je speelt het spel op het digibord of met laptop en projector. Theaterspookje Theo wijst je de weg terwijl je leerlingen leren over theatercodes en creatieve opdrachten uitvoeren waarbij ze tekenen, schrijven en uitbeelden. Klaar voor de show? Ga naar www.voordeshow.be.

Logo

Beelden theaterspookje

Sfeervideo

Sfeerbeelden

Auteur

Evi Gillard

Productmanager Beleving en Inspiratie