[Vacature] Enthousiaste Productmedewerker (voltijds)

bib
cc/gc
12/02/21
Deel dit artikel:
Voertegels met tekst "Passion led us here".

Wie zijn we?

Cultuurconnect is een jonge organisatie met een sterk team dat bestaat uit een 50-tal enthousiaste collega’s. Cultuurconnect gaat voor digitale innovatie in kunst en cultuur samen met lokale cultuurhuizen, overheden, technologiespelers en artistieke initiatieven, zodat we ook morgen relevant blijven. We werken multidisciplinair en combineren deskundigheid en veel gezond verstand om een succes te maken van onze ambitieuze projecten. Onze werking laat zich samenvatten als: digitaal, innovatief, geëngageerd, ondernemend, professioneel, lean & lief.

Wie zoeken we?

We hebben een groeiende portfolio van diensten voor cultuurcentra en bibliotheken en zoeken versterking door een allround productmedewerker die de productmanagers helpt de diensten ‘up and running’ te houden. Je staat in voor de complexere hulpvragen van de afnemers van de diensten, je ondersteunt bij het analyseren van het gebruik, bij het communiceren naar afnemers en het publiek, en bij het vele overleg met cultuurcentra en bibliotheken. Je levert je eigen bijdrage aan de planning van de verdere toekomst van de diensten. Je draagt bij aan een zo groot mogelijk bereik van onze diensten. Je zorgt er mee voor dat we als organisatie flexibel kunnen inspelen op de voortdurend wijzigende omstandigheden voor het culturele veld.

We zoeken een voltijdse productmedewerker die mee instaat voor Voor De Show en Livestreaming, diensten voor de cultuurcentra, en voor de digitale collecties zoals de e-boekendienst, Gopress, Fundels en Filmstreaming, diensten voor de bibliotheken. 

Ben jij een gedreven bachelor of master met feeling voor digitale ontwikkelingen en een groot oor voor onze coöperanten en gebruikers? Hou je van cultuur en zoek je een uitdagende job in een bruisende omgeving met veel autonomie? Lees dan zeker verder.

Functieomschrijving

Wat bieden we?

Bij Cultuurconnect krijg je een maatschappelijk relevante job in een organisatie die jouw persoonlijke ontwikkeling zeer belangrijk vindt, mogelijkheid tot thuiswerk, een adequate verloning, maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering, interessante verlofregeling en gratis woon-werkverkeer met het openbaar vervoer. En je hoeft mantelpakje noch das te dragen. De productmedewerker wordt ingeschaald in barema B (baremastructuur van de Vlaamse overheid - meer info: https://overheid.vlaanderen.be/salarisschalen).

Procedure

We werken met een open procedure. Cultuurconnect doet inspanningen om een divers team samen te stellen. Na een selectie op basis van cv en motivatiebrief volgt een (online) schriftelijke proef. Vervolgens komen de geselecteerde kandidaten op een eerste gesprek met de jury. Na deze procedure wordt de geselecteerde kandidaat uitgenodigd voor een laatste gesprek met de directie.

De jurygesprekken worden gepland op volgende data:

  • Dinsdag 20 april, 13u-17u
  • Donderdag 22 april, 9.30u – 12u
  • Vrijdag 23 april, 9.30u – 12.30u

Ben je nog altijd aan het lezen?

Stuur dan voor 8 maart 2021 je cv en motivatiebrief naar jobs@cultuurconnect.be met als onderwerp “productmedewerker + jouw naam”. En leg uit waarom jij de witte raaf bent die we zoeken en waarom je liever bij Cultuurconnect dan bij Microsoft, Telenet of een digital agency wil werken.

Voor meer info: evi.gillard@cultuurconnect.be  of 0472 22 97 54. 

Cultuurconnect voert een gelijkekansenbeleid. Kwaliteiten van mensen zijn doorslaggevend, ongeacht hun sekse, leeftijd, afkomst of handicap.