[Vacature] Gedreven Productmanager Digitale Cultuurbeleving (voltijds)

cc/gc
14/05/21
Deel dit artikel:
Voertegels met tekst "Passion led us here".

Wie zijn we?

Cultuurconnect is een jonge organisatie met een sterk team dat bestaat uit een 50-tal enthousiaste collega’s. Cultuurconnect gaat voor digitale innovatie in kunst en cultuur samen met lokale cultuurhuizen, overheden, technologiespelers en artistieke initiatieven, zodat we ook morgen relevant blijven. We werken multidisciplinair en combineren deskundigheid en veel gezond verstand om een succes te maken van onze ambitieuze projecten. Onze werking laat zich samenvatten als: digitaal, innovatief, geëngageerd, ondernemend, professioneel, lean & lief.

Wie zoeken we?

We hebben een groeiende portfolio van diensten voor cultuurcentra en bibliotheken en zoeken versterking door een gedreven productmanager. Je staat in voor de diensten die de digitale cultuurbeleving bij het publiek van cultuurhuizen mogelijk maakt. Concreet neem je het management in handen van Voor de Show en Livestreaming voor een minder mobiel publiek. Daarnaast lanceer je de nieuwe producten die door team Research & Development worden opgeleverd.

Als productmanager draag je de eindverantwoordelijkheid voor een dienst binnen het kader van onze coöperatieve werking. Met de hulp van collega’s en de cultuurhuizen ontwikkel je voor elke dienst het business model, de marketing en communicatiestrategie en werk je samen met het team Service management voor de praktische ondersteuning van onze coöperanten. Je zorgt voor een zo groot mogelijk bereik van onze diensten.

Je ontwikkelt, in dialoog met tal van partners, een visie op het vlak van digitale cultuurbeleving en de verdere toekomst van de diensten. Je zorgt er mee voor dat we als organisatie flexibel kunnen inspelen op de voortdurend wijzigende omstandigheden voor het culturele veld.

Ben jij een gedreven professional met feeling voor digitale ontwikkelingen en een groot oor voor onze coöperanten en gebruikers? Hou je van cultuur en zoek je een uitdagende job in een bruisende omgeving met veel autonomie? Lees dan zeker verder.

  Functieomschrijving

  Wat bieden we?

  Bij Cultuurconnect krijg je een maatschappelijk relevante job in een organisatie die jouw persoonlijke ontwikkeling zeer belangrijk vindt, mogelijkheid tot thuiswerk, een adequate verloning, maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering, interessante verlofregeling en gratis woon-werkverkeer met het openbaar vervoer. En je hoeft mantelpakje noch das te dragen. De productmedewerker wordt ingeschaald in barema A (baremastructuur van de Vlaamse overheid - meer info).

  Procedure

  We werken met een open procedure. Cultuurconnect doet inspanningen om een divers team samen te stellen. Na een selectie op basis van cv en motivatiebrief volgt een (online) schriftelijke proef. Afrondend komen de geselecteerde kandidaten op gesprek.

  De (jury)gesprekken worden gepland op volgende data: 

  • 24 juni (9u-13u) 
  • 28 juni (13u-17u)

  Ben je nog altijd aan het lezen?

  Stuur dan voor 7 juni 2021 je cv en motivatiebrief naar jobs@cultuurconnect.be met als onderwerp “productmanager + jouw naam”. En leg uit waarom jij de witte raaf bent die we zoeken en waarom je liever bij Cultuurconnect dan bij Microsoft, Telenet of een digital agency wil werken.

  Wil je graag meer info, neem dan contact op met Jan Braeckman,  jan.braeckman@cultuurconnect.be of 0478 593 393.


  Cultuurconnect voert een gelijkekansenbeleid. Kwaliteiten van mensen zijn doorslaggevend, ongeacht hun gender, leeftijd, afkomst of handicap.