[Vacature] Projectmanager Digitaal Podium (voltijds)

cc/gc
10/05/22
Deel dit artikel:


Ben jij een creatieve en ondernemende bachelor of master met een groot oor voor de klant, een fijne neus voor innovatie en een doe-mentaliteit? Heb jij kennis van en/of ervaring in IT en projectmanagement? Hou je van cultuur en zoek je een uitdagende job in een bruisende omgeving met veel autonomie? Cultuurconnect zoekt een voltijdse projectmanager Digitaal Podium om ons team te versterken.

Samen met je collega’s werk je aan digitale diensten en producten voor podiumhuizen. We werken binnen dit team multidisciplinair en versterken elkaar om de beste resultaten te halen voor onze doelgroep. Specifiek voor de pilootprojecten van Digitaal Podium werk je samen met de productmanager en de implementatiemanager om het ticketingsysteem te implementeren bij de pilootgroepen. Je test nieuwe functionaliteiten, je helpt bij implementaties en zorgt mee voor technische ondersteuning. Je werkt mogelijk ook mee aan innovatie-projecten die verband houden met de pilootprojecten, integratie met de website ...

Wij bieden jou:

  • een maatschappelijk relevante job in een organisatie die jouw persoonlijke ontwikkeling zeer belangrijk vindt
  • mogelijkheid tot thuiswerk
  • maaltijdcheques
  • hospitalisatie- en groepsverzekering
  • interessante verlofregeling
  • gratis woon-werkverkeer met het openbaar vervoer
  • een adequate verloning, ingeschaald in barema A (baremastructuur van de Vlaamse overheid) en rekening houdend met expertise en ervaring.

Cultuurconnect

Cultuurconnect is een jonge organisatie met een sterk team dat bestaat uit een 50-tal enthousiaste collega’s. We gaan voor digitale innovatie in kunst en cultuur samen met lokale cultuurhuizen, overheden, technologiespelers en artistieke initiatieven. Voor onze ambitieuze projecten werken we multidisciplinair en combineren we deskundigheid en gezond verstand. Digitaal, innovatief, lean, geëngageerd, ondernemend, professioneel: da's Cultuurconnect.

Cultuurconnect is gevestigd in centrum Brussel. Ook na corona blijven digitaal werken en thuiswerken belangrijke aspecten van je werksituatie.