[Vacature] Supportmedewerker Bibliotheeksysteem (voltijds)

04/06/19
Deel dit artikel:
Voertegels met tekst "Passion led us here".

Wie zijn we?

Cultuurconnect is een labo omgeving en digitale dienstenleverancier voor openbare bibliotheken, cultuurcentra en gemeentelijke cultuurdiensten in hartje Brussel, vlakbij het centraal station. We zoeken er samen naar oplossingen voor de digitale uitdagingen vanuit de overtuiging dat deze cultuurhuizen ook in de digitale samenleving een belangrijke rol kunnen spelen in het versterken van mensen en de samenleving. Succesvolle digitale experimenten schalen we op tot kwalitatieve diensten die we aanbieden aan de hele sector.

Cultuurconnect is een jonge organisatie met een sterk team van een vijftigtal enthousiaste collega’s dat multidisciplinair werkt, en pakken deskundigheid en veel gezond verstand combineert om een succes te maken van haar ambitieuze projecten. Onze werking laat zich samenvatten als: digitaal, innovatief, geëngageerd, ondernemend, professioneel, lean & lief. 

Krijg jij het aangenaam warm bij deze termen? Lees dan zeker verder. 

Wie zoeken we?


We zoeken een pro-actieve en ondersteunende expert. We werken momenteel in zeven migratiegolven om alle gemeentelijke en provinciale bibliotheeksystemen naar één Vlaams Bibliotheeksysteem te migreren. We zoeken een tweedelijns supportmedewerker die in afstemming met de servicemanager en samen met de andere servicedeskmedewerkers de support van het Bibliotheeksysteem voor een 300-tal bibliotheken op zich kan nemen.
 
Ben jij (bij voorkeur) een vlijtige bachelor of master met een sterk analytisch denkvermogen, draag jij klantvriendelijkheid hoog in het vaandel, en vind je het belangrijk om een hoog kwaliteitsniveau na te streven? Werk je graag gestructureerd en nauwgezet? Schrik je er niet voor terug om lastige problemen of vragen uit te pluizen en op te lossen? Hou je van teamwork en zoek je een job in een bruisende omgeving met veel uitdagingen? Dan is deze job iets voor jou.

Wat bieden we?

Bij Cultuurconnect krijg je een maatschappelijk relevante job in een organisatie die jouw persoonlijke ontwikkeling zeer belangrijk vindt, mogelijkheid tot thuiswerk, een adequate verloning - barema B (baremastructuur vlaamse overheid, meer info: https://overheid.vlaanderen.be/salarisschalen), maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering, interessante verlofregeling en gratis woon-werkverkeer met het openbaar vervoer. En je hoeft geen mantelpakje noch das te dragen.

Ben je nog steeds aan het lezen?

Stuur dan tegen 21 juni zeker je cv en motivatiebrief naar jobs@cultuurconnect.be met als onderwerp “Supportmedewerker tweedelijn + jouw naam”, en leg uit waarom jij de witte merel bent die we zoeken en waarom je zo graag bij Cultuurconnect wil werken. 

Voor meer info over de functie: stefaan.aesseloos@cultuurconnect.be, tel. 0497 15 53 69

Cultuurconnect voert een gelijkekansenbeleid. Kwaliteiten van mensen zijn doorslaggevend, ongeacht hun sekse, leeftijd, afkomst of handicap.

Functieomschrijving Supportmedewerker Bibliotheeksysteem