Zomeroproep 2019

beeld van de zomeroproep met een eitje dat barst en tekst

Op welk ei broed jij?

De toenemende digitalisering vormt een grote uitdaging voor de lokale cultuursector: hoe bieden we ons publiek een blijvende meerwaarde? De digitale samenleving schept kansen om als cultuurhuis een vernieuwde rol op te nemen en de cultuurpraktijk aan te passen aan een steeds digitaler publiek. Voor welke uitdaging staat jouw bibliotheek, cultuur- of gemeenschapscentrum? Laat het ons weten vóór 20 september 2019!

We maken graag tijd en ruimte om vanuit een digitaal perspectief op zoek te gaan naar mogelijke oplossingen. Oplossingen die hun succes bewijzen, schalen we op tot diensten die mensen aanzetten op nieuwe manieren cultuur te ontdekken en te beleven in hun lokale omgeving, voor alle cultuur- en gemeenschapscentra en openbare bibliotheken in Vlaanderen en Brussel. Zo staan we sterker in de digitale samenleving.

 Dien jouw ei in

Indienen kan tot en met 20 september 2019. Na 20 september buigen we ons over de ingezonden uitdagingen. 

het hele traject van een experiment uitgelegd in een visual

Om je te helpen bij het invullen van het Zomeroproep-formulier, kan je onderstaande documenten gebruiken. Het uitdagingscanvas helpt je je uitdaging helder te krijgen. Het document met de methodes geeft je een houvast om de vragen in het canvas te beantwoorden. Lees zeker ook de voorwaarden en bepalingen, zodat je kandidaatstelling formeel in orde is.