Livestreaming

stempel opschalingMinder mobiele mensen in woonzorgcentra en ziekenhuizen maken opnieuw deel uit van het live publiek dankzij livestreaming

Cultuurhuis de Warande experimenteerde met livestreaming samen met woonzorgcentrum De Wending, daarna in de hele regio van 't Pact en vervolgens met 23 cultuurhuizen en 27 woonzorgcentra uit de provincie Antwerpen. We bevroegen het doelpubliek uitgebreid, want uiteraard hebben ook zij een mening over het aanbod en het project.

Woonzorgcentra en ziekenhuizen werken graag samen met een cultuurcentrum, om via een livestreamactiviteit meer variatie te brengen in hun animatie-aanbod. De omkadering en beleving ter plaatse is minstens even belangrijk als het gebruik van de livestreamtechnologie. Daarom besteedden we in dit project veel aandacht aan sfeercreatie in het woonzorgcentrum of het ziekenhuis.

In samenwerking met Cultuurhuis de Warande

En nu?

Cultuurconnect wil het livestreamen van cultuurvoorstellingen nu toegankelijk en (financieel) haalbaar maken voor meer cultuurcentra, woonzorgcentra en ziekenhuizen in Vlaanderen via een aangepast aanbod. In 2019 organiseren we 5 livestreams van voorstellingen. Cultuur- en gemeenschapscentra stellen zich kandidaat om een live voorstelling te "hosten". Andere centra kunnen intekenen om naar één of meerdere woonzorgcentra te streamen.

Indicatieve prijs

€250 per woonzorgcentrum waarnaar jouw cultuur- of gemeenschapscentrum een voorstelling wil streamen.

(Her)Bekijk de presentatie vanop Café Connect

 

Blijf op de hoogte van alle nieuws en updates over livestreaming

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam: je ontvangt enkel een e-mail als we iets te vertellen hebben. Door je in te schrijven op onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacyverklaring en de daarin omschreven verwerking van jouw persoonsgegevens. Uitschrijven is mogelijk op elk moment.