Contact

Adres


Priemstraat 51, 1000 Brussel
+32  (0)2 213 10 20
helpdesk@cultuurconnect.be

 

Hoe bereik je Cultuurconnect?

Te voet vanaf station Brussel-Centraal 

Ga vanuit station Brussel-Centraal naar de Keizerslaan en volg deze een hele tijd tot het Walenpleintje. Links zie je het station, rechts sla je de Priemstraat in. Je vindt ons links op nummer 51, tegenover het Sint-Jan-Berchmanscollege. 


Te voet vanaf station Brussel-Zuid 

Neem in station Brussel-Zuid de uitgang ‘Zuidertoren’ en vervolg over het stationsplein. Steek het drukke kruispunt over en sla de Stalingradlaan in. Vervolg over de Stalingradlaan tot de Rogier Van der Weydenstraat. Vervolg en sla schuin links de Ursulinenstraat in. Je komt vervolgens op het Walenplein. Je bent nu vlakbij de Priemstraat nummer 51, tegenover het Sint-Jan-Berchmanscollege. 


Te voet vanaf station Brussel-Kapellekerk 

Neem in station Brussel-Kapellekerk de uitgang met vermelding ‘Walenplein’. Steek dit kleurige pleintje over en je belandt onmiddellijk in de Priemstraat. Je vindt ons op nummer 51, tegenover het Sint-Jan-Berchmanscollege. 


Met het openbaar vervoer vanaf station Brussel-Zuid 

Neem tram 4 richting Esplanade, tram 55 richting Bordet of tram 56 richting Schaarbeek tot halte Anneessens. Sla, wanneer je uit het premetrostation komt, de Doornikstraat in en steek vervolgens het Rouppeplein over. Vervolg langs de Jagersstraat. Je slaat rechts de Nieuwlandstraat in, ga vervolgens links de hoek om met de Radstraat en ten slotte weer links de hoek om, zodat je in de Priemstraat terechtkomt. Je vindt ons op nummer 51, tegenover het Sint-Jan-Berchmanscollege.