Cultuur zoals je die morgen kan beleven, maar liefst vandaag al.

Cultuurconnect gaat voor digitale innovatie in kunst en cultuur samen met lokale cultuurhuizen, overheden, technologiespelers en artistieke initiatieven. We ondersteunen Vlaamse gemeenten bij de digitale uitdagingen van hun cultuurbeleid, met klemtoon op openbare bibliotheken, cultuur- en gemeenschapscentra. 

Diensten

We hebben diensten voor cultuur- en gemeenschapscentra, zoals Voor De Show en livestreaming, en diensten voor openbare bibliotheken, zoals de bibliotheekwebsites en e-boeken. Veel van deze diensten zijn het resultaat van succesvolle experimenten, zoals Bieblo en [Jouw stad] Leest. Alle diensten worden voortdurend geëvalueerd en geoptimaliseerd samen met de sector.

Een overzicht van de digitale diensten
 

De kracht van samenwerken in een coöperatie

In het coöperatieve bestuursmodel van Cultuurconnect worden de bibliotheken en podiumhuizen als coöperanten nauw betrokken bij de strategische lijnen en praktijk van de dienstverlening. 

 

Werken bij Cultuurconnect

Cultuurconnect staat voor digitaal, innovatief, geëngageerd, lean, ondernemend en professioneel. Onze missie? Cultuurinstellingen ondersteunen en begeleiden bij het scherpstellen en waarmaken van hun doelen in de digitale samenleving. Spontaan solliciteren kan steeds via jobs@cultuurconnect.be

Cultuurconnect zoekt:

Solliciteren kan tot uiterlijk 1 januari 2023.