Online betalen bij de bib

Leners betalen online via de bibliotheekwebsite

Telaatgeld en andere transacties worden online afgehandeld op de bibliotheekwebsite. Gebruikers betalen dan met Bancontact of kredietkaart (optioneel). Om gebruik te kunnen maken van deze dienst moet je bibliotheek aangesloten zijn op het bibliotheeksysteem Wise en het bibliotheekwebsiteplatform.

Teken in

Zonder er reclame voor te maken, vonden al heel wat klanten hun weg naar het online betalen. Betalen wijst zichzelf uit en gaat vlot.
Inger Vermeersch (bib Bredene)

Tarieven

WorldLine factureert € 0,21 per betaaltransactie via Bancontact/Payconiq. Daarbovenop kan je eventueel betalingen met kredietkaart toestaan. Voor elke kredietkaarttransactie geldt een vaste kost van € 0,09 + 0,79% van het transactiebedrag. Alle prijzen zijn exclusief btw.

Praktische informatie over het raamcontract vind je op de website van de FOD BOSA - DG Digitale Transformatie

Teken in

1. Download de bestelbon en de gebruikersovereenkomstLees, vul in en onderteken waar nodig. Je gaat akkoord met de gebruiksvoorwaarden van betaalprovider WorldLine (zie link op de bestelbon) en met de gebruiksvoorwaarden van de FOD BOSA - DG Digitale Transformatie.

Let op: Zet als bedrijfsnaam op de bestelbon de volledige naam van de bib, zodat de technische informatie gekoppeld kan worden aan de juiste bib. De gegevens van Cultuurconnect als technische partij zijn al ingevuld voor jou. Voor administratieve vragen bij de bestelbon of de contractvoorwaarden, contacteer de FOD BoSa.

2. Mail de ingevulde bestelbon naar 3 e-mailadressen:

Onderwerp van je mail is ‘BOSA M1112 - Bestelbon – <klantnaam>’. Binnen de 3 werkdagen valideert Wordline de bestelbon en vraagt je om deze definitief te bevestigen en te ondertekenen.

3. Mail de ondertekende gebruikersovereenkomst naar delphine.duprez@bosa.fgov.be.

4. De dienst wordt geactiveerd van zodra Cultuurconnect de nodige technische gegevens ontvangt. De websitebeheerder of aanvrager krijgt een verwittiging via mail.

Deze dienst loopt via een raamcontract van de federale overheid met betaalprovider WorldLine. Jouw bib, stad of gemeente sluit langs die weg rechtstreeks een contract af met WorldLine. Let op: Cultuurconnect is geen contractpartij en staat enkel in voor de technische koppeling met je bibliotheekwebsite en -systeem.