Contact

Heb je een vraag of wil je iets delen met ons? Wil je leren werken met een dienst of bijdragen aan de coöperatie? Hieronder vind je de links naar alle Cultuurconnect-platformen. Tip: Voeg de platformen die jij vaak gebruikt toe aan jouw bladwijzers. 

Servicedesk

Met alle vragen over of problemen met de diensten en platformen van Cultuurconnect kan je hier steeds terecht. Meld je aan met je Mijn Cultuurconnect-profiel.

Leerplatform

Hier vind je alle informatie om te leren werken met de Cultuurconnect-diensten: handleidingen, webinars, promotiemateriaal, voorbeeldteksten, stappenplannen, templates. 

Coöperatieplatform

Bibliotheken of cultuurhuizen worden hier betrokken en geconsulteerd. Je vindt er ook de verslagen van bijeenkomsten van stuur- en productgroepen. Meld je aan met je Mijn Cultuurconnect-profiel.

Wise Analytics

In verschillende dashboards raadpleeg je specifieke kerncijfers over leners, collectie en circulatie. Meld je aan met je Mijn Cultuurconnect-profiel.

Werken bij Cultuurconnect

Cultuurconnect staat voor digitaal, innovatief, geëngageerd, lean, ondernemend en professioneel. Onze missie? Cultuurinstellingen ondersteunen en begeleiden bij het scherpstellen en waarmaken van hun doelen in de digitale samenleving. Bekijk onze openstaande vacatures of solliciteer spontaan via jobs@cultuurconnect.be

Bereikbaarheid

Te voet vanaf station Gent-Sint-Pieters

Vanuit Gent-Sent-Pieters is het een klein halfuur stappen naar De Krook (waar Cultuurconnect zit op de vierde verdieping). Google Maps stuurt je via de Kortrijksesteenweg. 

Je kan ook de fiets nemen:

Te voet vanaf station Dampoort

Vanuit station Dampoort kan je kiezen voor drie routes:

Je kan ook de fiets nemen:

Met het openbaar vervoer

Zowel vanuit station Gent-Sint-Pieters als vanuit station Dampoort geraak je makkelijk het met het openbaar vervoer aan De Krook. 

  • Vanuit Gent-Sint-Pieters: neem Tram 1 of Tram 3 en stap je af aan de Vogelmarkt of aan Zuid. Je kan ook de bus nemen tot aan Zuid.
  • Vanuit Dampoort: verschillende busroutes richting Gent Zuid (10 minuten), alles met 7 (70, 71, 76, 77,78) kan je nemen. Check wel de richting, ze hebben in beide richtingen hetzelfde nummer.

Met de wagen

Volg E40, afrit Gent centrum. Parking Gent Zuid aan het Woodrow Wilsonplein is vlakbij.

Afspraak in De Krook? Zo pikken we je op!

  • Heb je een afspraak vóór 10u, dan kom je binnen langs de leveranciersingang, links van de inkom aan de linkerkant van het gebouw neem je het trapje naar -1. Een collega van Cultuurconnect komt je oppikken. 
  • Heb je een afspraak na 10u, dan neem je de bezoekersingang van de bib. Aan de balie zal een collega van Cultuurconnect je opwachten.