Detail van een houten doos waarp 'fragile' staat.

Vlaamse IBL-ondersteuning vanaf 2018

In het kader van de overheveling van de persoonsgebonden bevoegdheden van de provinciebesturen, zal Cultuurconnect vanaf 1 januari 2018 de ondersteuning van...

Coder event voor meisjes waarop meisjes bezig zijn met het bouwen van robots

Dossier | Lokale besturen en de digitale transformatie

De digitale transformatie is veel meer dan een technologische vernieuwing, ze is onze samenleving grondig aan het veranderen.

Gwendolien Sabbe van Cultuurcentrum De Spil met VR bril

Digitale kunsten dagen het cultuurcentrum uit

Interview met Gwendolien Sabbe, programmator humor, circus en digitale kunsten (CC De Spil)

Microscoop waar iets groens onder ligt.

Ruimte voor innovatie en experiment

Voor overheden op alle niveaus is het belangrijk om experts, bedrijven, organisaties, individuele burgers aan te zetten tot experiment om samen de duurzame...

Alleleden van het expertenteam EBS in een productdemonstratie.

Kom jij het expertenteam voor het eengemaakt bibliotheeksysteem versterken?

Tijdens de gunningsfase van het eengemaakt bibliotheeksysteem werd het projectteam geflankeerd door experten, een 30-tal bibliotheekmedewerkers die feedback...

Mijn Bibliotheek app

 

Stopzetting van het project

Doel van het project was een app te ontwikkelen die intuïtief is, bovendien snel en eenvoudig in gebruik om geleend materiaal te verlengen. Samen onderzochten we de meerwaarde van een app en of er hier behoefte aan is bij de eindgebruikers.  

Uit intensief en grondig onderzoek en testen bleek dat verlengen via de website voor de eindgebruiker goed genoeg is en er geen behoefte is aan een aparte app hiervoor.

Wat we leerden uit dit project, neemt team Bibliotheekportalen mee in de ontwikkeling van de nieuwe, responsieve bibliotheekwebsites.

Het projectteam

Jorien Caers (voor de k.ERF-bibliotheken - Balen, Dessel,  Geel, Laakdal, Meerhout, Mol en Retie) en  Abel Ruiz-Vazquez, Ellen Vanmaele, Johan Mijs en Peter De Keyser (Cultuurconnect)
 

Nieuws over Mijn Bibliotheek app
Meer info bij
Abel Ruiz-Vazquez
Teamcoach R&D
+32 2 213 10 20 (onthaal)
+32 483 382718