Mobiele arcadehal in Deurne

  • 19 januari 2017


Openingsevent Push The Button

Op 25 en 26 februari stellen cc Deurne, CultuurConnect en Devillé Arcade een heuse, moderne ARCADEHAL voor in cc Deurne Rix. We lieten 7 spellen ontwikkelen, die focussen op samen spelen, het creatieve en het artistieke. En dat doen we met de nodige toeters en bellen. Een heel weekend lang kan je verschillende games, VR-opstellingen en game-performances ontdekken. Op zondag nodigen we je uit voor een ontbijt, en kan je nadien deelnemen aan een Coder Dojo sessie, een MineCraft demo of een heus creative build toernooi!

Het openingsevent in cc Deurne Rix op 25 en 26 februari is meteen ook het startschot van het Arcadehalproject. Van krokus tot pasen houdt onze mobiele arcadehal halt in het cultuurcentrum en de bibliotheken in Deurne.

Het volledige programma vind je op de website van cc Deurne. Hou zeker ook de facebookpagina in de gaten!
 

On tour

De installaties zijn gratis toegankelijk onder (minimale) begeleiding. Het team lokaal cultuurbeleid in Deurne trekt hiervoor al haar registers open. Na afloop van het feestweekend gaan we door. Je kan nog vier weken lang zelf gaan proeven van dit nieuwe artistieke gameconcept, op volgende locaties:

  • van 27/2 tem 5/3 in cc Deurne Rix
  • van 13/3 tem 18/3 in Bibliotheek Arena
  • van 27/3 tem 31/3 in Bibliotheek Couwelaer 
  • van10/4 tem 15/4 in cc Deurne Podium
     

Vragen en meer info?

Wil je graag meer weten of wil je het zelf in jouw stad of gemeente uitproberen? Geef ons dan zeker een seintje via hannes.cannie@cultuurconnect.be.   

Meer info over het project arcadegames vind je hier.