Evenementen

Regelmatig organiseren wij evenementen zoals opleidingen, workshops, webinars, inspiratiedagen en dienstendagen. 

 • 16/04/24 - 19/09/24
  Bibliotheken
  Podiumhuizen

  Duurzaam digitaal

  Hoe staat het met de ecologische en sociale voetafdruk van jouw digitale werking? Pulse Transitienetwerk, Cultuurconnect en Sociaal Fonds Podiumkunsten gaan van start met het project ‘Duurzaam digitaal’, om jouw organisatie duurzaam digitaal te maken. 
 • 20/06/24
  Podiumhuizen

  connect futuur

  Cultuurconnect en cult! nodigen je uit op hun jaarlijkse afspraak vol inspiratie en ontmoeting op 20 juni in Cultuurhuis Belgica in Dendermonde.
 • 15/10/24
  Stuurgroep op Connect&co
  Bibliotheken

  Connect & co. 2024

  Save the date: dinsdag 15 oktober 2024. De jaarlijkse dienstendag van Cultuurconnect met infosessies, workshops en praktijkverhalen over de bibliotheekdiensten van Cultuurconnect.
 • 29/11/24
  Bibliotheken
  Podiumhuizen
  Beleven & inspireren

  For Real Festival

  Tijdens het For Real Festival in De Grote Post (Oostende) ontdek je wat Virtual Reality, Artificiële Intelligentie en Robots kunnen toevoegen aan de beleving van het publiek.

Afgelopen evenementen

 • 11/06/24
  Bibliotheken

  VOLZET Studiedag: Digitale inclusie in je bib

  Op dinsdag 11 juni 2024 volg je workshops, wissel je uit met bibcollega’s en denken we samen na over de toekomst van digitale inclusie in de bib.
 • 16/05/24, 23/05/24 & 28/05/24
  Bibliotheken
  Digitale basisinfrastructuur
  Digitale collecties
  Beleven & inspireren

  VOLZET Vertel-het-verdersessies

  Connect & co. gaat door op 15 oktober 2024. Tegen het najaar zal er al veel werk verricht zijn aan de verschillende innovatieprojecten. Tot dan wachten om jullie te informeren? Liever niet. Daarom organiseren we in april en mei enkele ‘vertel-het-verdersessies' over de innovatieagenda.
 • 23/05/24
  Podiumhuizen
  Beleven & inspireren

  Webinar: aan de slag met Voor De Show

  Is jouw cultuurhuis (net) ingetekend op Voor De Show en klaar om klassen voor te bereiden op de komende schoolvoorstelling? In deze webinar krijg je een antwoord op al jouw praktische vragen.