Livestream SING!: online workshop zitdans & zang

Podiumhuizen
Beleven & inspireren

Op 25 maart 2024 (of uitgesteld op 26 of 27/03/24) streamen we het klassiek concert 'SING!' en bewegen en zingen we mee met grote werken uit de symfonische muziek. Het imposante Belgian National Orchestra, o.l.v. Dirigent Robin Engelen, speelt de pannen van het dak in de Henry Le Boeufzaal in Bozar, één van de meest adembenemende concertzalen van Europa. Het is een uniek interactief concept waar de livestreamkijkers de kans krijgen om ook mee te zingen en te bewegen op tijdloze, prachtige en toegankelijke klassieke muziek. De liedjes en bewegingen worden vooraf aangeleerd aan de medewerkers en vrijwilligers van de deelnemende zorgcentra tijdens deze online workshop.

Schrijf je in

Wat?

We bieden, in samenwerking met Jeugd & Muziek Brussel en VGC, de gratis online workshop ‘zitdans & zang’ met concrete tools om de interactieve stukken uit de voorstelling SING! aan te leren aan de bewoners of patiënten van het (woon)zorgcentrum en ziekenhuis.

Voor wie?

Voor ergotherapeuten, animatoren en medewerkers van zorgcentra en (kinder)ziekenhuizen. Ook leerkrachten van klassen die stream meevolgen (in zorgcentra) zijn welkom om aan te sluiten.

Door?

Muziekcoaches Marjolein en Yaiza (Jeugd en Muziek Brussel) i.s.m. VGC

Wanneer?

Nederlandstalige sessie: dinsdag 23/01/2024 van 10u tot 12u of
Franstalige sessie: donderdag 25/01/2024 van 10u tot 12u

De deelname-link krijg je een dag vooraf doorgestuurd via mail. Nadien ontvang je een documentatiemap waarmee je zelfstandig aan de slag kan.
We raden aan om de online sessie mee te volgen, deelnemers die er echt niet kunnen bijzijn, krijgen een opname van de workshop ter beschikking (gelieve dit ook te melden via het inschrijfformulier).

Deel dit event:

Praktische info

Datum en tijd

Nederlandstalige sessie: dinsdag 23 januari 2024 van 10u tot 12u 
Franstalige sessie: donderdag 25 januari 2024 van 10u tot 12u

Prijs

gratis

Locatie

Online

Meer info

De deelname-link krijg je een dag vooraf doorgestuurd via mail.