VOLZET Vertel-het-verdersessies

Bibliotheken
Digitale basisinfrastructuur
Digitale collecties
Beleven & inspireren

Waarom deze sessies?

Connect & co. vindt plaats op 15 oktober 2024. Tegen het najaar zal er al veel werk verricht zijn aan de verschillende innovatieprojecten. Tot dan wachten om jullie te informeren? Liever niet. Daarom organiseren we in mei enkele ‘vertel-het-verdersessies' over de innovatieagenda.

Omdat we graag alle bibliotheken willen bereiken maar beseffen dat we niet iedereen in één keer kunnen uitnodigen, doen we een beroep op jullie ‘vertel-het-verder’-capaciteiten. Breng jij de inhoud van de sessie ergens in de loop van mei of juni op jouw regio-overleg of een teamvergadering? Zo bereikt de belangrijkste informatie voor de zomer iedereen in de sector. Op Connect & co. nodigen we iedereen uit de sector uit en geven we een update over waar we dan staan.

Elke sessie gaat over hetzelfde, je kiest dus een dag uit die jou het beste past.

Waar & wanneer?

  • Op donderdag 16 mei 2024 in OPEK in Leuven (inschrijven ten laatste maandag 13 mei 2024) 
  • Op donderdag 23 mei 2024 in De Winkelhaak in Antwerpen (inschrijven ten laatste vrijdag 17 mei)
  • Op dinsdag 28 mei 2024 in De Krook in Gent (inschrijven ten laatste vrijdag 24 mei)

Wat komt aan bod?

De innovatieaganda

Wat heb ik aan de zaken op de innovatieagenda? Over welke vernieuwingen gaat het? Hoe en waarom is die agenda voor ‘24 - en ‘25 er gekomen? Kan er op lange termijn ook aan innovatie gedaan worden, na ‘26? De leden van de stuurgroep Digitale Bibliotheek geven tekst en uitleg, samen met Cultuurconnect.

Vertel-het-verder

In een kort tweede deel krijg je tips over hoe je de informatie in je eigen regio of bibliotheek kan verspreiden. We delen een leidraad zodat je dit zelf kan verder vertellen aan je collega’s van de regio of in de bib. Tenslotte zetten we de manieren waarop je Cultuurconnect kan bereiken voor jou en je collega’s op een rijtje. Wie wil, kan ook enkel deel 1 volgen.

Deel dit event:

Praktische info

Datum en tijd
  • Donderdag 16 mei 2024 van 10 tot 12 uur in OPEK (Leuven)
  • Donderdag 23 mei 2024 van 10 tot 12 uur in De Winkelhaak (Antwerpen)
  • Dinsdag 28 mei 2024 van 10 tot 12 uur in De Krook (Gent)

Van 12 tot 13.30 uur voorzien we een broodjeslunch en tijd om te netwerken.

Prijs

Gratis