Dit was Voor De Show in 22-23: bekijk jouw seizoensrapport

Podiumhuizen
11/09/23

Een nieuw schooljaar, een nieuw begin! Maar hoe ging het vorig schooljaar eigenlijk met Voor De Show? Tijd om even de speelcijfers van vorig seizoen erbij te nemen en te checken welke scholen met de tool aan de slag gingen. Wij analyseren alvast de speelcijfers 22-23 voor alle deelnemende cultuurhuizen in Vlaanderen en Brussel en vergelijken deze met het schooljaar ervoor. Bekijk zeker ook jouw seizoensrapport!

Voor De Show komt in elk leerjaar aan bod, het 1e leerjaar stoot het 2e leerjaar van de troon, maar de verdeling blijft in schooljaar 22-23 vergelijkbaar met vorig schooljaar.

En natuurlijk ook een nieuwe TOP 5 van de meest gespeelde schoolvoorstellingen in schooljaar 22-23, met de voorstelling WARS die opnieuw opduikt en naar de tweede plaats springt.

 

citaat afbeelding voor de show
 

Jouw cijfers

Wist je dat je ook zelf een gepersonaliseerde rapportering over het gebruik van Voor De Show voor jouw cultuurhuis of gezelschap kan raadplegen in de applicatie? Meld je aan, klik bovenaan links in de grijze balk op ‘Rapportage’, vervolgens op 'Details' en exporteer de lijst naar excel.

NIEUW!

Giet jouw cijfers in het Voor De Show-seizoensrapport, een handige pdf met invulvakken waar je de gegevens vanuit jouw excell kan invullen. Zo koppel je met een mooi opgemaakt document terug naar jouw team, bestuur en onderwijspartners.

Download het pdf-invulsjabloon of gebruik de Canva-template!

 

Deel dit artikel:

Gerelateerde nieuwsberichten

  • 25/04/24
    Podiumhuizen
    Digitale basisinfrastructuur
    Digitale collecties
    Beleven & inspireren

    [Vacature] Teamcoach Podium

    Heb jij een passie voor wat nieuwe technologie podiumhuizen te bieden heeft? Ben je een kei in positieve energie mobiliseren? Dan ben jij misschien de gedreven teamcoach die we zoeken!
  • 29/03/24
    Podiumhuizen
    Beleven & inspireren

    25 cultuurpartners brengen SING! voor jong & oud via livestream naar 70 zorgcentra

    Dankzij livestreaming van het concert konden de bewoners van een 70-tal zorgcentra deelnemen aan deze unieke intergenerationele culturele ervaring.
  • 28/03/24
    Bibliotheken
    Podiumhuizen
    Beleven & inspireren

    Bert Vermeulen en Eline Swinnen: full speed met de werkgroep Talkpoeder

    Bert (bib Waregem) en Eline (CC Adelberg) experimenteren via de werkgroep met sprekers, onderwerpen, formats, prijszetting ... voor de online talks van Talkpoeder. Zij vertellen hoe het project er kwam.

Gerelateerde diensten

  • Podiumhuizen
    Beleven

    Livestreaming

    Een zorgpubliek op afstand volgt live voorstellingen vanuit het cultuurhuis.
  • Podiumhuizen
    Beleven

    Theaterspel Voor De Show

    Een virtuele tour door het cultuurhuis met opdrachten rond de komende schoolvoorstelling.