Dit was Voor De Show in 22-23: bekijk jouw seizoensrapport

Podiumhuizen
11/09/23

Een nieuw schooljaar, een nieuw begin! Maar hoe ging het vorig schooljaar eigenlijk met Voor De Show? Tijd om even de speelcijfers van vorig seizoen erbij te nemen en te checken welke scholen met de tool aan de slag gingen. Wij analyseren alvast de speelcijfers 22-23 voor alle deelnemende cultuurhuizen in Vlaanderen en Brussel en vergelijken deze met het schooljaar ervoor. Bekijk zeker ook jouw seizoensrapport!

Voor De Show komt in elk leerjaar aan bod, het 1e leerjaar stoot het 2e leerjaar van de troon, maar de verdeling blijft in schooljaar 22-23 vergelijkbaar met vorig schooljaar.

En natuurlijk ook een nieuwe TOP 5 van de meest gespeelde schoolvoorstellingen in schooljaar 22-23, met de voorstelling WARS die opnieuw opduikt en naar de tweede plaats springt.

 

citaat afbeelding voor de show
 

Jouw cijfers

Wist je dat je ook zelf een gepersonaliseerde rapportering over het gebruik van Voor De Show voor jouw cultuurhuis of gezelschap kan raadplegen in de applicatie? Meld je aan, klik bovenaan links in de grijze balk op ‘Rapportage’, vervolgens op 'Details' en exporteer de lijst naar excel.

NIEUW!

Giet jouw cijfers in het Voor De Show-seizoensrapport, een handige pdf met invulvakken waar je de gegevens vanuit jouw excell kan invullen. Zo koppel je met een mooi opgemaakt document terug naar jouw team, bestuur en onderwijspartners.

Download het pdf-invulsjabloon of gebruik de Canva-template!

 

Deel dit artikel:

Gerelateerde nieuwsberichten

 • 14/09/23
  Podiumhuizen
  Beleven & inspireren

  Naar een duurzame videomarketingstrategie

  Video van de dag gaf goesting om meer cultuur live te beleven. Op naar actie om de kracht van video nog beter te benutten!
 • 06/09/23
  Podiumhuizen
  Beleven & inspireren

  Voor De Show: klaar voor het buitengewoon onderwijs

  Vanaf schooljaar 2023-24 is Voor De Show ook speelklaar voor het buitengewoon onderwijs. De spelmodule werd nog verbeterd en er staat gloednieuw promotiemateriaal klaar.
 • 28/06/23
  Podiumhuizen
  Digitale basisinfrastructuur
  Beleven & inspireren

  Dit was Café connect futuur

  Heerlijk was het om met 150 cultuurcollega's het cultuurseizoen af te sluiten en de zomer af te trappen op onze jaarlijkse bijeenkomst Café connect futuur! Geniet mee van een terugblik in woord en beeld.

Gerelateerde diensten

 • Podiumhuizen
  Beleven

  Theaterspel Voor De Show

  Een virtuele tour door het cultuurhuis met opdrachten rond de komende schoolvoorstelling.
 • Podiumhuizen
  Beleven

  Livestreaming

  Een zorgpubliek op afstand volgt live voorstellingen vanuit het cultuurhuis.