Kant-en-klare kerstkaart voor jouw digitaal aanbod

Bibliotheken
23/10/23

Wil jij leners en scholen op een hartelijke en persoonlijke manier fijne feestdagen wensen? Met dit speciaal ontworpen de Bib-kerstkaartje laat je in 1 adem weten via welke digitale diensten de bib ook tijdens de feestdagen voor hen klaar staat. Jouw bib kan deze kerstkaart gebruiken en naar eigen voorkeur bewerken via Canva of Indesign.

Een eigen kerstkaartje van de bib via Canva

Deelt jouw bib deze kerstkaart ook graag uit aan leners voor de feestdagen? Bekijk en bewerk het kaartje in 4 eenvoudige stappen:

  1. Maak een account aan op Canva.
  2. Open het sjabloon van Cultuurconnect.
  3. Pas de tekst op de kaart aan naar wens, met de juiste url's.
  4. Download het resultaat als PDF voor print om de kaart af te drukken. Online kan dat bijvoorbeeld bij Drukland. Je kan ze ook als png downloaden om te gebruiken in je digitale communicatie.

Maak je eigen kerstkaartje in Indesign

Werk je liever in Adobe InDesign? Dan vind je hieronder een voorbeeldtekst om je op te baseren en de illustratie vanop de voorzijde van de kerstkaart. Download ze in jpg of pdf om je eigen kerstkaart te ontwerpen in InDesign. 

Inspiratie voor de tekst:

Lieve lener,

We zijn blij dat we jou ook dit jaar mochten verwelkomen in de bib. Laten we samen uitkijken naar 2024: een nieuw jaar vol nieuwe (e)-boeken 📚 , leuke voorleesmomenten en warme ontmoetingen. 

Fijne kerstdagen
Samen, met elkaar
Daarna een gelukkig
en stralend nieuwjaar
.

Vanwege het hele team van de bib

En dan nog dit ...

Ook team Cultuurconnect wenst de bibliotheken met veel warmte een fijne kerst en een mooi 2024. Veel dank aan bib Overijse voor hun hulp tijdens de ontwerpfase van de kerstkaart. Met vragen en opmerkingen kan je terecht bij onze servicedesk.

Deel dit artikel: