[Vacature] Eerste Lijn Servicedesk Medewerker (voltijds)

Bibliotheken
Podiumhuizen
14/03/23

Voor de verdere uitbouw van onze diensten zoeken we een servicedesk medewerker om ons team Beleid- en organisatiebeheer (team BOB) te versterken. Zoek je een uitdagende job in een bruisende omgeving met veel autonomie? Lees dan zeker verder.
 

De servicedesk is SPOC (single point of contact) voor alle functionele, informatieve en/of technische vragen over al onze diensten. De vragen komen binnen via formulier of mail. Die worden vervolgens afgehandeld in ons ticketingsysteem (Zendesk). Jouw hoofdtaak is het analyseren van deze tickets, om ze zo snel en correct mogelijk zelf op te lossen of te dispatchen (naar interne collega’s of externe leveranciers). Daarnaast ben je onder andere mee verantwoordelijk voor het verder uitbouwen en up-to-date houden van een knowledge base om veelvoorkomende vragen te documenteren.

Wat bieden we?

Bij Cultuurconnect krijg je een maatschappelijk relevante job in een organisatie die jouw persoonlijke ontwikkeling zeer belangrijk vindt, mogelijkheid tot thuiswerk, een adequate verloning, maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering, interessante verlofregeling en gratis woon-werkverkeer met het openbaar vervoer. En je hoeft mantelpakje noch das te dragen. De servicedesk medewerker wordt ingeschaald in barema C (baremastructuur van de Vlaamse Overheid), rekening houdend met expertise en ervaring. 

Cultuurconnect

Cultuurconnect is een jonge organisatie met een sterk team dat bestaat uit een 50-tal enthousiaste collega’s. We gaan voor digitale innovatie in kunst en cultuur samen met lokale cultuurhuizen, overheden, technologiespelers en artistieke initiatieven. Voor onze ambitieuze projecten werken we multidisciplinair en combineren we deskundigheid en gezond verstand. Digitaal, innovatief, lean, geëngageerd, ondernemend, professioneel: da's Cultuurconnect.

Cultuurconnect is gevestigd in centrum Brussel, op wandelafstand van het station. 

Helemaal enthousiast?

Stuur dan tegen 20 april 2023 je cv naar jobs@cultuurconnect.be met als onderwerp “servicedesk medewerker + jouw naam”, en leg uit waarom jij de nieuwe collega bent die we zoeken.

Voor meer info over de functie: stefaan.aesseloos@cultuurconnect.be of 0497 15 53 69.

Cultuurconnect voert een gelijkekansenbeleid. Kwaliteiten van mensen zijn doorslaggevend, ongeacht hun sekse, leeftijd, geaardheid, afkomst of handicap.
 

Deel dit artikel: