Open stuurgroep podiumhuizen

Podiumhuizen
Digitale basisinfrastructuur
Beleven & inspireren

Dinsdagnamiddag 14 november 2023 zet onze stuurgroep digitale cultuurbeleving haar deuren open voor cultuurcentra, gemeenschapscentra en podiumkunstenorganisaties. Welkom om mee na te denken over de toekomst van je cultuurhuis! 

We zetten peper en zout op tafel en zoeken jouw gekruide mening op. Met welke uitdagingen moeten we de komende twee jaar aan de slag? Hoe bereid je je voor op het publiek van de toekomst? Hoe kan digitale innovatie in programmering en communicatie hierbij helpen? En kan je tijd vrijmaken voor inhoudelijk werk door interne processen te optimaliseren? Samen met ons bepaal jij de digitale innovatieagenda voor podiumhuizen.
 

Op het programma

13u: Lunch & netwerkbabbel

Een laatste middagmaal @DePriem, want Cultuurconnect trekt volgend jaar naar De Krook (Gent). Met een fijne babbel en hap nemen we afscheid van ons huis en b(l)ikken we op ‘what’s next’.

14u00: Open stuurgroep podiumhuizen

  • Welkom
  • Workshop digitale innovatieagenda 
    De uitdagingen voor de culturele sector zijn niet min: hoe kan je jouw publiek meer aan jouw huis binden in een snel veranderend cultuurlandschap?  En dit alles dan nog eens binnen de limieten die de aarde ons biedt?
  • Roundup belevingsdiensten & -projecten voor podiumhuizen
  • Varia

16u00: Einde 

Voor wie?

Zowel programmatoren, stafmedewerkers als directie & communicatiemedewerkers van cultuurhuizen, kunstencentra en bovenbouworganisaties in de podiumsector zijn welkom op onze open stuurgroep.

Deel dit event:

Praktische info

Datum en tijd

Dinsdag 14 november 2023
13:00 uur tot 16:00 uur

Prijs

Gratis

Locatie

De Priem
Priemstraat 51
1000 Brussel
Hoe geraak je makkelijk daar?