Zo promoot je Fundels tijdens de herfstvakantie

Bibliotheken
11/09/23

Maak Fundels zichtbaar bij je publiek met dit herfstige promotiemateriaal. Op het leerplatform vind je passend materiaal en voorbeeldteksten voor elk communicatiekanaal.

Het regent, het regent, de pannetjes worden nat... Binnen spelen is extra fun met de interactieve kinderboeken van Fundels. Deze digitale boekjes zijn ideaal voor ouders die schermtijd op een educatieve manier willen invullen. Tijdens de herfstvakantie kan je zoals steeds 2 extra boekjes lenen met je Mijn Bibliotheek-profiel. Samen Fundels lezen, da's samen genieten met de tablet thuis of in de bib.

Op het leerplatform vind je passend materiaal en voorbeeldteksten voor elk communicatiekanaal: o.a. vierkante beelden, banners voor je nieuwsbrieven en nieuwsberichten, een banner voor op de homepagina van je bibliotheekwebsite (met button), een flyer, een geanimeerd beeld voor op de schermen in je bib en op je sociale media.

Naar het promotiemateriaal

Deel dit artikel:

Gerelateerde nieuwsberichten

 • 28/06/24
  Bibliotheken
  Digitale collecties

  Gamen en lezen: een succesformule?

  Mediawijsheid is een noodzakelijke vaardigheid in het huidige digitale tijdperk. Welke rol kan de bibliotheeksector opnemen inzake mediawijsheid en leesbevordering?
 • 12/06/24
  Zomer-en winteraffiche e-boeken met als opschrift 'Lees altijd en overal de e-boeken van je bib. Kies uit duizenden titels voor een koffer vol leesplezier!"
  Bibliotheken
  Digitale collecties

  Back on track: e-boekencampagne in treinstations

  Na een geslaagde campagne in 2022, beslisten we de e-boekencampagne in 2023 te herhalen. We gingen aan de slag met dezelfde affiches, maar kozen bewust voor meer diverse steden en gemeenten.
 • 30/04/24
  Bibliotheken
  Digitale collecties

  Gezocht: pilootbibliotheken voor interactieve kinderboeken

  Cultuurconnect duikt samen met BookaBooka en De Voorleeshoek in de wereld van interactieve kinderboeken. De twee nieuwe werkgroepen testen tot het najaar van 2025 het gebruik van deze digitale kinderboekendiensten uit. Hieronder maak je kennis met beide diensten en ontdek je hoe je je kandidaat stelt voor deze twee pilootprojecten.

Gerelateerde diensten

 • Bibliotheken
  Digitale collecties

  Digitale kranten & tijdschriften

  Digitale kranten en magazines voor bibleden, scholen en educatieve partners
 • Bibliotheken
  Digitale collecties

  Interactieve kinderboeken (Fundels)

  Interactieve prenten- en AVI-boeken met animatiefilmpjes en educatieve spelletjes
 • Bibliotheken
  Digitale collecties

  E-boekenplatform cloudLibrary

  Leners lenen en lezen digitaal boeken via de bib