Fundels promotiemateriaal voor de lente

bib
3
02/02/22
Deel dit artikel:

Daar is de lente, daar is de zon! Breng het lentegevoel tot bij je jongste leners en hun (groot)ouders met het promotiemateriaal van Fundels. Met de beschikbare beelden en voorbeeldteksten op het leerplatform zet je de interactieve boekjes snel en eenvoudig in de kijker op al je communicatiekanalen. En de blaadjes krijgen bomen 🎶

Met het beschikbare promotiemateriaal (beeldmateriaal en voorbeeldteksten) promoot je Fundels tijdens de lente via je belangrijkste communicatiekanalen: in je bib, op je website, op je sociale media, via de nieuwsbrief en in het lokale infomagazine. Op het leerplatform staat al het materiaal per kanaal, met telkens enkele voorbeeldteksten en tips. Zo zet je stap voor stap een mooie lentecampagne voor Fundels op touw.

Check het materiaal op het leerplatform

3 tips voor je Fundels-communicatie

  1. Timing is alles: Communiceer over Fundels op weekdagen tijdens de vakantie en op verlofdagen. 
     
  2. Spreek alle doelgroepen aan: Fundels is voor mama's én papa's, oma's én opa's. Spreek beide doelgroepen aan in je communicatie en gebruik zeker ook eens een foto van een man die een interactief boekje leest met zijn kindje(s). Beeldmateriaal vind je in de gedeelde map op de Cultuurconnect-drive.
     
  3. Herhaling wérkt: Mensen zien een boodschap gemiddeld 7 keer alvorens ze in actie komen. Wissel af tussen je kanalen, maar breng een dienst als Fundels zeker maandelijks onder de aandacht in je online en offline communicatie. 

Voorbeeld: banner voor op de startpagina van je bibliotheekwebsite