Nieuw promotiemateriaal voor het krantenarchief (Gopress)

bib
3
12/07/21
Deel dit artikel:

Met het nieuwe promotiemateriaal voor het krantenarchief (Gopress) speel je moeiteloos in op de actualiteit. Download al het grafische materiaal kant-en-klaar, of bewerk het zelf via de gratis tool Canva. Alle bestanden en links naar Canva-sjablonen vind je zoals steeds op het leerplatform van Cultuurconnect.

Grafisch materiaal

Er zijn 3 affiches om zo over te nemen voor jouw bib, maar je kan op basis van het sjabloon talloze ontwerpen eenvoudig zélf maken. De slogan wordt telkens hetzelfde opgebouwd, in de stijl van"Naar Mars met je Bib-pas?" of "De Tour winnen met je Bib-pas?". Het eerste deel kan je aanpassen naargelang de actualiteit: "[Vul aan] met je Bib-pas?". Ook de afbeeldingen kan je vervangen, zodat ze passen bij de inhoud van jouw zelf bedachte slogan. 

Op het leerplatform van Cultuurconnect vind je een overzicht van al het promotiemateriaal. Je kan alles kant-en-klaar downloaden, maar je vindt er ook de links naar de sjablonen op Canva. In deze gratis tool Canva kan je het materiaal downloaden in alle bestandsformaten, met of zonder afloopranden voor de drukker, of je kan het materiaal aanpassen aan de (lokale) actualiteit.

Voorbeeldteksten

Op het leerplatform vind je daarnaast ook tips voor de promotie van het krantenarchief, voorbeeldteksten voor op je sociale media, in je nieuwsbrief en op de button van de call to action-banner. Kopieer, plak, klaar!

Grafisch materiaal en voorbeeldteksten