Zomers promotiemateriaal voor de interactieve kinderboeken (Fundels)

bib
4
27/04/22
Deel dit artikel:

De interactieve kinderboeken van Fundels zijn ideaal om je kroost op een pedagogisch verantwoorde manier te entertainen tijdens de zomervakantie. Op het leerplatform vind je zonnig promotiemateriaal waarmee je deze digitale collectie in de kijker zet bij kleuters, eerste lezers en hun (groot)ouders.

Tijdens de vakantie kunnen kinderen ontspannen en spelenderwijs leren met de digitale prentenboekjes en leesboeken van Fundels: om even tot rust te komen na een zomerkampje, op weg naar de vakantiebestemming, onder de parasol in de tuin met papa of mama. Fundels zijn ontspannend en fun, maar ook nuttig, zodat kinderen in september een goede start maken in het nieuwe schooljaar. 

Fundels lezen op de tablet is de ideale activiteit tijdens schermpjestijd, alleen of met een (groot)ouder erbij.

Op het leerplatform vind je beeldmateriaal en voorbeeldteksten om Fundels deze zomer zichtbaar te maken in je bib, op je website, sociale media en in je nieuwsbrief. Gebruik verschillende communicatiekanalen om je publiek te informeren over Fundels. Gebruik de gratis tool Canva om je eigen bibliotheeklogo toe te voegen aan de beelden (steeds rechts onderaan). Veel plezier ermee!

Naar het promotiemateriaal

Vragen en opmerkingen over deze zomercampagne van Fundels zijn steeds welkom bij onze servicedesk.