Promotiemateriaal voor de zomercampagne van Fundels

bib
4
09/07/20
Deel dit artikel:

Na een atypisch schooljaar waarin veel ouders dankbaar gebruik maakten van de digitale kinderboeken van Fundels om hun kroost op een pedagogisch verantwoorde manier te entertainen, hunkeren ouders en kinderen naar een warme en zorgeloze zomer. Met dit promotiemateriaal laat je leners weten dat Fundels ook in de zomer klaarstaan voor kleuters, eerste lezertjes en hun ouders.

Tijdens de vakantie kunnen kinderen ontspannen en spelenderwijs leren met de digitale prentenboekjes en leesboeken van Fundels: om even tot rust te komen na een zomerkampje, op weg naar de vakantiebestemming, onder de parasol in de tuin samen met papa of mama. Ontspannend, maar ook nuttig, zodat ze in september een goede start maken in het nieuwe schooljaar. 

Fundels lezen op de tablet is de ideale activiteit tijdens schermpjestijd, alleen of met een (groot)ouder erbij.

Op het leerplatform vind je promotiemateriaal (beeldmateriaal en voorbeeldteksten) om Fundels deze zomer zichtbaar te maken in je bib, op je website, sociale media en in je nieuwsbrief. Een nieuwsbericht voor op je bibliotheekwebsite staat klaar op het websiteplatform om in één klik over te nemen. Lees meer over kant-en-klare inhoud overnemen op je bibliotheekwebsite.

Gebruik verschillende communicatiekanalen om mensen naar dit nieuwsbericht toe te leiden. Spreek eventueel ook partnerorganisaties aan om jouw nieuwsbericht mee te verspreiden. Het beeldmateriaal voor deze zomercampagne (met dank aan Cartamundi) bestaat telkens uit 2 beelden om uit te kiezen: 1 over digitale prentenboeken en 1 over digitale AVI-boeken. Je kan ze allebei gebruiken en afwisselen, of je kan je richten op 1 doelgroep. Aan jou de keuze. Veel plezier ermee!

Naar het promotiemateriaal

Vragen en opmerkingen over deze zomercampagne van Fundels zijn steeds welkom bij onze servicedesk.