Promotiemateriaal voor de zomercampagne van Fundels

bib
4
12/05/21
Deel dit artikel:

De voorbije maanden maakten veel ouders dankbaar gebruik van de digitale kinderboeken van Fundels om hun kroost op een pedagogisch verantwoorde manier te entertainen. Maar met de versoepelde maatregelen hunkeren ouders en kinderen naar een warme en zorgeloze zomer. Met dit promotiemateriaal laat je leners weten dat de digitale kinderboekjes van Fundels ook in de zomer klaarstaan voor kleuters, eerste lezers en hun ouders.

Tijdens de vakantie kunnen kinderen ontspannen en spelenderwijs leren met de digitale prentenboekjes en leesboeken van Fundels: om even tot rust te komen na een zomerkampje, op weg naar de vakantiebestemming, onder de parasol in de tuin samen met papa. Of met mama op een terrasje met een fris drankje erbij, want na al die maanden mogen we weer buiten! Fundels zijn ontspannend en fun, maar ook nuttig, zodat kinderen in september een goede start maken in het nieuwe schooljaar. 

Fundels lezen op de tablet is de ideale activiteit tijdens schermpjestijd, alleen of met een (groot)ouder erbij.

Op het leerplatform vind je beeldmateriaal en voorbeeldteksten om Fundels deze zomer zichtbaar te maken in je bib, op je website, sociale media en in je nieuwsbrief. Gebruik verschillende communicatiekanalen om je publiek te informeren over Fundels. Gebruik de gratis tool Canva om je eigen bibliotheeklogo toe te voegen aan de beelden (steeds rechts onderaan). Veel plezier ermee!

Naar het promotiemateriaal

Vragen en opmerkingen over deze zomercampagne van Fundels zijn steeds welkom bij onze servicedesk.