[Vacature] Teamcoach Podium

Cultuurconnect zoekt een Teamcoach Podium die samen met een 12-tal straffe collega’s volop gaat voor de digitale transformatie van de podiumhuizen. Iemand die inzet op innovaties in teamverband en in cocreatie met de sector. 

Heb jij een passie voor de kansen die nieuwe technologie biedt? Weet je anderen daar enthousiast in mee te nemen? Heb jij oog voor de ontwikkeling van collega’s? Ben je een kei in positieve energie mobiliseren? Vind je het boeiend om verschillende perspectieven en belangen samen te brengen in een uitdagende strategie? Lees dan zeker verder.

Maak kennis met Sarah, jouw collega!

"Even Slack checken – duiken er nieuwe, dringende dingen op, of zijn er evoluties in lopende zaken? Als een collega nood heeft aan een gesprek of individuele coaching, dan maak ik daar graag tijd voor, als niet vandaag, dan wel de komende dagen. Ik bereid de agenda van het maandelijks teamoverleg voor. Zijn de agendapunten niet enkel informatief maar ook verbindend? Ik bereid ook de agenda van onze interne stuurgroep voor, daar check ik of de punten van de collega’s linken naar een concreet uitgewerkt voorstel. Zodat de stuurgroep goed geïnformeerd de nodige knopen kan doorhakken. Een collega wil, naast haar vaste functie binnen een productteam, ook een tijdelijke rol opnemen binnen een project. Samen met die collega bekijk ik wat dit voor haar en voor het team betekent. 

Het is fijn om op verschillende niveaus van de organisatie te kunnen meedenken: met de staf, de teams, de subteams, de collega’s. En zo naar de – vaak ingewikkelde – match te zoeken tussen het organisatiebelang en de persoonlijke competenties en ambities van de mensen."

Wij bieden jou...

Bij Cultuurconnect kom je terecht in een warm team van gemotiveerde collega’s met een hart voor de cultuursector én voor elkaar. Als Teamcoach Podium krijg je de kans om met een dynamisch en interdisciplinair team aan de slag te gaan. Impact verzekerd! Cultuurconnect stimuleert cocreatieve experimenten en ondernemingszin. Creatieve denkers en enthousiaste cultuurbelevers vinden bij ons beslist hun gading. 

Naast al dat inhoudelijk en collegiaal moois bieden we jou de mogelijkheid om thuis te werken, een adequate verloning, maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering, een interessante verlofregeling en gratis woon-werkverkeer met het openbaar vervoer. 
Ons hoofdkantoor bevindt zich op de vierde verdieping van De Krook in Gent. Voor team Podium en overleg met de coöperatie is er ook een uitvalsbasis in Muntpunt in Brussel, waar je individueel en in teamverband kan werken. 

Als Teamcoach word je ingeschaald in barema A122 (baremastructuur van de Vlaamse overheid), rekening houdend met expertise en ervaring.

Samenwerken met verschillende, zeer gemotiveerde en open mensen is fijn. Kritische vragen zijn welkom, er is ruimte voor persoonlijke groei, aandacht voor werkbaar werk en tijd voor collegialiteit.
Sarah Maréchal, Teamcoach team bibilotheken

Voel je het al kriebelen?

Stuur dan ten laatste op vrijdag 13 september je cv en motivatiebrief naar jobs@cultuurconnect.be met als onderwerp “Teamcoach Podium - jouw naam”. 

We werken met een open procedure. Een eerste selectie gebeurt op basis van cv en motivatiebrief. Zit daar muziek in? Dan nodigen we jou graag uit voor een gesprek bij ons in De Krook in de week van 23 september.

Voor meer info over deze vacature kan je tussen 19 augustus en 10 september terecht bij Johan Mijs: johan.mijs@cultuurconnect.be 

Over Cultuurconnect

Cultuurconnect is een dynamische organisatie met een team van zo'n 50 enthousiaste collega’s. We gidsen de cultuursector door de digitale transformatie in opdracht van de Vlaamse overheid. Door samenwerking en schaalvergroting verlichten we de last van IT-beslommeringen voor bibliotheken en podiumhuizen, zodat zij meer ruimte hebben voor hun maatschappelijke opdrachten.

Als teamcoach leid je het team Podium: zo’n 12 collega’s die werken aan de dienstverlening van Cultuurconnect voor cultuurcentra, gemeenschapscentra en kunstenorganisaties met een podiumwerking in Vlaanderen en Brussel. Cultuurconnect realiseert dit in coöperatie met de deelnemende podiumhuizen.

Cultuurconnect voert een gelijkekansenbeleid. Kwaliteiten van mensen zijn doorslaggevend, ongeacht hun sekse, leeftijd, afkomst of beperking.

Deel dit artikel:

Gerelateerde nieuwsberichten

 • 05/07/24
  Podiumhuizen
  Digitale basisinfrastructuur
  Digitale collecties
  Beleven & inspireren

  Dit was connect futuur

  Wat een heerlijke zomerse dag in Cultuurhuis Belgica! Met meer dan 180 cultuurprofessionals kwamen we samen tijdens connect futuur. Een terugblik in woord & beeld.
 • 13/06/24
  Podiumhuizen
  Digitale basisinfrastructuur

  Podiumnet: alle informatie over voorstellingen op één plek

  Word jij enthousiast van deze titel? Dan ben je niet alleen. De nood aan een productiedatabank voor podiumvoorstellingen kwam spontaan naar boven in ons onderzoek rond de innovatieagenda van Cultuurconnect.
 • 12/06/24
  Podiumhuizen
  Digitale basisinfrastructuur
  Beleven & inspireren

  Word lid van de stuurgroep Podium & denk met ons mee!

  De stuurgroep Podium zet samen met Cultuurconnect de krijtlijnen uit voor de digitale podiumdiensten en innovatieprojecten van de komende jaren. Denk jij ook graag mee?

Gerelateerde diensten

 • Podiumhuizen
  Basisinfrastructuur

  Digitaal Podium

  Een digitale basisinfrastructuur op maat voor kunst- en cultuurhuizen.