Open stuurgroep podium

Podiumhuizen
Digitale basisinfrastructuur
Beleven & inspireren

Dinsdagnamiddag 23 april zet onze Stuurgroep digitale cultuurbeleving opnieuw de deuren open voor cultuurcentra, gemeenschapscentra en podiumkunstenorganisaties. Schuif mee aan en denk mee na over de toekomst van je podiumhuis!

Hoe staat het met onze innovatieagenda voor podiumhuizen voor de komende twee jaar? Wij zijn benieuwd naar jouw kritisch advies en jouw feedback bij de innovatiewensen die uit de online poll en uit een reeks werkbezoeken naar boven kwamen. Overloop samen met ons de concrete problemen & bepaal mee met welke digitale oplossingen we de komende twee jaar aan de slag gaan om podiumhuizen te ondersteunen.

Breng gerust een extra collega mee, ook voor de lunch en netwerkbabbel vooraf. 

Op het programma

13u: Lunch & netwerkbabbel

13u45: Blik achter de schermen bij GC Pianofabriek

Leer niet enkel andere cultuurprofessionals beter kennen, maar ook de werking van GC Pianofabriek tijdens een blik achter de schermen. 

14u15: Open stuurgroep podiumhuizen

Jij bepaalt mee welke digitale diensten en experimenten we op de kaart zetten en bent als eerste op de hoogte van de acties die de toekomst van jouw podiumhuis vormgeven.

  • Welkom!
  • Hoe staat het met onze innovatieagenda?
  • Stand van zaken belevingsdiensten en -projecten (o.a. nieuw project Talkpoeder)
  • Varia

16u00: Einde

Voor wie?

Zowel programmatoren, stafmedewerkers als directie & communicatiemedewerkers van cultuurhuizen, kunstencentra en bovenbouworganisaties in de podiumsector zijn welkom op onze open stuurgroep.

Schrijf je in

Deel dit event:

Praktische info

Datum en tijd

Dinsdag 23 april 2024
13:00 uur tot 16:00 uur

Prijs

gratis

Locatie

GC Pianofabriek (zaal Zabrinski), Fortstraat 35, 1060 Sint-Gillis.
Hoe geraak je makkelijk daar?